Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Aναστέλλεται ύστερα από παρέμβαση Χριστοδουλίδη η στάση εργασίας στο ΓΝ Αμμοχώστου

Offsite Team -
13.03.2023

Aναστέλλεται ύστερα από παρέμβαση Χριστοδουλίδη η στάση εργασίας στο ΓΝ Αμμοχώστου

UPD 23:00 

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοινώνουν ότι, ύστερα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναστέλλεται η στάση  εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, που ανακοινώθηκε για αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου μεταξύ των ωρών 12 μ. – 12.30 μ.μ.

Η στάση εργασίας επρόκειτο να γίνει λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης, όπως αναφέρεται.

"Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι, μετά την επιστροφή του στην Κύπρο, θα συζητήσει το θέμα με στόχο την επίλυσή του", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοινώνουν ότι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, την Τρίτη 14 Μαρτίου, μεταξύ των ωρών 12 μ. – 12.30 μ.μ., "ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης για τη μη ανανέωση του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης."

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι "οι συντεχνίες και τα μέλη τους εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους δυο νοσηλευτές".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home