Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΟΚΥπΥ:Έγινε άμεση μεταφορά με ασθενοφόρο γυναίκας σε Π. Χρυσοχούς

Offsite Team -
13.12.2022

ΟΚΥπΥ:Έγινε άμεση μεταφορά με ασθενοφόρο γυναίκας σε Π. Χρυσοχούς

Αναφέρεται σε δημοσιεύματα ότι γυναίκα περίμενε 4 ώρες για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) με ανακοίνωση του αναφέρεται σε δημοσιεύματα ότι γυναίκα περίμενε τέσσερις ώρες για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και διευκρινίζει ότι η γυναίκα που είχε λιποθυμικό επεισόδιο στο σπίτι της, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου έτυχε όλης της πρέπουσας επείγουσας φροντίδας υγείας.    

Μετά από όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις, σημειώνεται, αποφασίσθηκε η διακομιδή της στο Γ.Ν. Πάφου, όπου σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις, στις 13:45 ενημερώθηκε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Τη δεδομένη στιγμή, επισημαίνεται, το ένα ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με έμφραγμα του μυοκαρδίου και το άλλο ασθενή με εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το περιστατικό, το οποίο βρισκόταν στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς κάτω από ιατρονοσηλευτική παρακολούθηση και η ζωή του δεν κινδύνευε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις 15:15 στο Γ.Ν. Πάφου, προστίθεται.

Ο ΟΚΥπΥ σημειώνει ότι αναφορές, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, βλάπτουν το κύρος και την αξιοπιστία του Οργανισμού, αλλά κυρίως πλήττουν την εμπιστοσύνη των ασθενών προς τις υπηρεσίες που παρέχονται.

ΚΥΠΕ

Home