Προδρόμου: Το ΓεΣΥ δεν εξαρτάται μόνο από την Κυβέρνηση

Προδρόμου: Το ΓεΣΥ δεν εξαρτάται μόνο από την Κυβέρνηση

Η απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σε δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ για το ΓεΣΥ.

Η εφαρμογή του ΓεΣΥ δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την Κυβέρνηση, αλλά και από τα κόμματα αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σε απάντηση δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ για το ΓεΣΥ.

Η Κυβέρνηση, αναφέρει ο κ. Προδρόμου, καλώς γνωρίζει τις πρόνοιες που αφορούν την εφαρμογή του ΓεΣΥ και προς αυτή την κατεύθυνση με συνέπεια πορεύεται και το ΓεΣΥ προχωρά με νομοσχέδια που ετοίμασε η Κυβέρνηση και ψήφισε ομόφωνα η Βουλή, ως απόρροια συμφωνίας του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

«Η Κυβέρνηση έκτοτε μεριμνά μεθοδικά για την εφαρμογή των όσων αποφασιστικά.  Την ίδια ώρα η εφαρμογή του Σχεδίου δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την Κυβέρνηση, αλλά και από τα κόμματα και ιδιαίτερα εκείνα τα οποία μέσω συνδικαλιστικών οργανώσεων που ελέγχουν κάποτε προβάλλουν και αξιώσεις που αντιτίθενται στην εφαρμογή του ΓεΣΥ όπως αυτό αποφασίστηκε», αναφέρει.

Σημειώνει επίσης για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης όπως και τη βούλησή τους να συνεργαστούν με όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να υλοποιηθούν κατά γράμμα τα όσα ομοφώνως έχουν συμφωνηθεί.

Home