Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βλέπει Ακιντζί και ενημερώνει ξανά τα κόμματα ο ΠτΔ

Offsite Team
- 05.08.2019

Βλέπει Ακιντζί και ενημερώνει ξανά τα κόμματα ο ΠτΔ

Thumbnail
Σε δημιουργικό κλίμα η σημερινή συνεδρίαση σύμφωνα με τον Πρόδρομο Προδρόμου 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Συμβούλιο Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στην προεδρική εξοχική κατοικία, στο Τρόοδος, ενόψει της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με το Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, την Παρασκευή.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Κάρογιαν.

 

Παρόντες ήταν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου.

 

Μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  ακουσε τις σκέψεις και τις θέσεις των κομμάτων μέσα σε ένα δημιουργικο κλίμα ενόψει και της συνάντησης της Παρασκευής.

Μάλιστα  ο κύριος Προδρόμου προανήγγειλε νέα σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου μετά την συνάντηση με Ακιντζί, με σκοπό να υπάρξει εκ νέου ενημέρωση και χάραξη των επόμενων βημάτων της Ελληνοκυπριακής Πλευράς.  

Home