Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Τέθηκαν οι στόχοι - Ξεκινά η δουλειά για 2021 και 2023

Του Στέλιου Στυλιανού
- 21.10.2019

ΕΔΕΚ: Τέθηκαν οι στόχοι - Ξεκινά η δουλειά για 2021 και 2023

Thumbnail
Ο Μαρίνος Σιζόπουλος θέλει να δώσει συνέχεια στην επιτυχία των Ευρωεκλογών 

Σε ρυθμούς Βουλευτικών εκλογών άρχισε να κινείται η ΕΔΕΚ, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στην Offsite την Κυριακή ο Πρόεδρος του κόμματος Μαρίνος Σιζόπουλος.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο κύριος Σιζόπουλος η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τον περασμένο Σεπτέμβριο καθόρισε το γενικό πλάνο του κόμματος μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. 

Μάλιστα όπως αποκάλυψε στόχος της ΕΔΕΚ είναι μέσα από την αύξηση των εκλογικών της ποσοστών σε σχέση με τις Βουλευτικές του 2016 να τερματίσει την οποιαδήποτε μορφή αμφισβήτησης για τον εάν θα είναι η τέταρτη κοινοβουλευτική δύναμη.

Παράλληλα όπως είπε βασικός στόχος του Κινηματος  είναι να αυξήσει τον αριθμό των βουλευτών του για να έχει μία πιο αποφασιστική συμμετοχή στη διαμόρφωση προτάσεων σε Κοινοβουλευτικό επίπεδο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΔΕΚ το επόμενο διάστημα θα τρέξει μία σημαντική εκστρατεία με τίτλο «Δίπλα στον Πολίτη», με στόχο μέσα από σωστές εποικοδομητικές θέσεις που καλύπτουν σοβαρά ζητήματα που απασχολούν σήμερα την κυπριακή κοινωνία να βρει λύσεις στα προβλήματα των Πολιτών.  

«Κλείνει το μάτι» συνεργασία προς ΔΗΚΟ

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ «κλείνει το μάτι» στο ΔΗΚΟ, για μια νέα συνεργασία των δύο στις Προεδρικές του 2023 τονίζοντας ότι ακόμα και μετά την αποτυχία του 2018 υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας γιατί με το ΔΗΚΟ όπως είπε η ΕΔΕΚ συνεργάστηκε σε πάρα πολλές περιπτώσεις. 

 Όπως σημείωσε ο κύριος Σιζόπουλος αυτό που ενδιαφέρει την ΕΔΕΚ είναι να υπάρξει μία Διακυβέρνηση η οποία να σέβεται και να στηρίζει τους πολίτες, κυρίως τους πολίτες που προέρχονται από τα μεσαία και χαμηλά στρώματα και να εφαρμόζεται μία σωστή κοινωνική πολιτική. 

Tέλος, κληθείς να σχολιάσει τα όσα λέγονται για τις σχέσεις του με τον Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη ανέφερε ότι δεν υπάρχει προσωπική κόντρα, τονίζοντας ότι κατά καιρούς υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις. 

Home