Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

Offsite Team
- 09.12.2019

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

Thumbnail
Περιληπτικά και συνοπτικά όσα κατέγραψε η στήλη την βδομάδα που διανύσαμε...

Θα σας παραθέτουμε αποσπάσματα της στήλης για να παίρνετε μια γεύση τι προσφέρουμε στους πελάτες μας. 

Η Δικτατορία των κομμάτων « σκότωσε» τον Στυλιανό

Δημιούργησαν το δίκτυο των πρακτόρων τους και των ημετέρων και διορίζουν ανεξαρτήτως ικανοτήτων και προσόντων

  • Επανήλθαμε! Τα πολιτικά φληναφήματα και λοιπές αρλουμπολογίες περί αντιπαραθέσεων μην τα ακούτε γιατί η μοναδική τους έγνοια είναι να σας παραπλανήσουν και να μην δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που παρουσιάζεται στην δημόσια σφαίρα κάποιο τραγικό ή μείζον γεγονός. 
  • Κατ’ αρχάς όλη η προσπάθεια που γίνεται με τις αλληλοκατηγορίες και την μετάθεση των ευθυνών για τον θάνατο ενός 15χρονου, αποτελεί μέρος της παραπλάνησης και της κάλυψης των ευθυνών τους για το άλλο μεγάλο θέμα που ταλανίζει την κοινωνία, με τις παρακολουθήσεις και το κατασκοπευτικό βαν. Βρίσκοντας κάποιο άλλο θέμα – δήθεν για να τσακωθούν- αποποιούνται των ευθυνών τους για όσα διαδραματίζονται στην εν λόγω υπόθεση της κατασκοπείας και η κοινωνία παρασυρμένη στον κυκεώνα των καθημερινών της προβλημάτων…ξεχνάει.
  • Αποτελούν κι αυτά μέρος της δράσης της στυγνής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ των κομμάτων που διαφεντεύει τις ζωές μας και μετέτρεψε τους Ελληνοκύπριους σε άβουλα πιόνια. Ε, ναι αυτή η δικτατορία είναι που ΦΤΑΙΕΙ, αφού δίνει θέσεις σε ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε σημαντικά καθήκοντα. Και ακόμη δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα και το εύρος της αποστολής τους. Αυτοί όλοι πήραν τις θέσεις για να δώσουν ψήφους και δεν ήταν προφανώς οι ικανότεροι.
  • Μετά πήραν τις προαγωγές τους και πάλι με επεμβάσεις του κυκλώματος και ανήλθαν σε ψηλά πόστα   για να μπορούν πλέον να εξυπηρετούν τους δικτάτορες των κομμάτων όταν θα θέλουν να κάνουν ρουσφέτια. Κι αυτό συμβαίνει σε όλη την δημόσια υπηρεσία, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα πόστα. 
  • Δημιούργησαν το δίκτυο των πρακτόρων τους και των ημετέρων και διορίζουν ανεξαρτήτως ικανοτήτων και προσόντων αλλά πάντα με βάσει την κομματική προσήλωση. Ε, όλοι αυτοί είναι που μας διοικούν , τα πουλαίν ή αν προτιμάτε τα κατασκευάσματα της δικτατορίας των κομμάτων. Οι υπόλοιποι ας βασανίζονται στον ιδιωτικό τομέα και όταν θέλουν κάποια εξυπηρέτηση, αφού φυσικά βασανιστούν και δεν έχουν άλλη διέξοδο,  να πάνε κοντά τους για να τους λύσουν το πρόβλημα.
  • Και μετά τσακώνονται δημοσίως . Το ΑΚΕΛ μιλάει μόνο για πολιτικές ευθύνες και δεν βάζει στο κάδρο τους δημόσιους λειτουργούς που επέδειξαν αμέλεια, προφανώς γιατί είναι ημέτεροι  και ο ΔΗΣΥ δεν δέχεται ότι φταίει η Κυβέρνηση και η αρμόδια Υπουργός. Ε, ναι φταίει η Υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας της Τανζανίας…

Το συντροφικά μαχαιρώματα κατά της Σκεύης Κουκουμά και οι ψήφοι Αμμοχώστου…

Την διέψευσε ο Φακοντής για την συγγραφή του πορίσματος από Λοττίδου- Ζέτα. 

  • Ο αντιπολιτευτικός οίστρος της ΣΚΕΥΗΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑ ενίοτε είναι και ισοπεδωτικός και την αφήνει και εκτεθειμένη, παρά την συνεχή της προσπάθεια να επιλύσει προβλήματα και να εκπροσωπήσει το ΑΚΕΛ σε συζητήσεις κοινωνικών θεμάτων. Έλα όμως που όταν βιάζεσαι να τοποθετηθείς θα κάνεις και σχετικά ατοπήματα , ενώ θα δεχθείς και την μήνη των εσωκομματικών σου αντιπάλων, που καραδοκούν …
  • Βλέπετε τα συντροφικά μαχαιρώματα είναι πάντα στην ημερησία διάταξη. Πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές και θα γίνει μάχη και στο ΑΚΕΛ και σε όλα τα κόμματα φυσικά, για τις έδρες στο Κοινοβούλιο. Έτσι και η Σκεύη με την έντονη δράση της , αφήνει το αποτύπωμα της, που δύσκολα μπορεί κάποιος να σβήσει και να την υπερφαλαγγίσει. Κι αν θέλει να παραχωρήσει την θέση της στον υιό για να διεκδικήσει την έδρα , θα έχει ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ, όνομα βαρύ που θα τον υποβοηθήσει στην εκλογή. 
  • Μην ξεχνάμε ότι η Σκεύη είναι και Γενική Γραμματέας της ΠΟΓΟ( γυναικεία οργάνωση του ΑΚΕΛ), οπόταν και έχει έρεισμα, προσβάσεις και διασυνδέσεις στην κοινωνία και ιδιαίτερα ανάμεσα στους Αμμοχωστιανούς ψηφοφόρους. 
  • Οπόταν Σκεύη, πάρε μια συντροφική μαχαιριά για να την θυμάσαι. Λοιπόν η Κουμπαρά , όπως την αποκαλούν κάποιοι σύντροφοι, βιάστηκε μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της Επιτρόπου Διοικήσεως ΜΑΡΙΑΣ ΛΟΤΤΙΔΟΥ για τον 15 χρονο Στυλιανό, να δηλώσει ότι το συνέγραψε με την Υπουργό Εργασίας. 
  • Ρε Σκευούλα μου , καλό μου ολοκόκκινο κορίτσι σημασία έχει αυτό στην προκειμένη ή τα σοκαριστικά ευρήματα ότι κάποιοι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους και ένα παιδί οδηγήθηκε στον θάνατο; Δηλαδή μα τον Στάλιν όλα πρέπει να τα βλέπεις με χρωματιστά γυαλιά; Κι έχασες και το νόημα που ήταν άλλη μια απερισκεψία της Κυβέρνησης, όπως πλάσαρε ο κομματικός μηχανισμός. Λάθος ταίμινγκ που λέτε και εκεί στην Εζεκία Παπαϊωάννου.
  • Οπόταν ευκαιρίας δοθείσης , όπως μας πληροφόρησε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, επιφανής πράκτορας της ΞΥΠ, την κατσάδιασαν και έσπευσαν να την διαψεύσουν δια του βουλευτή Πάφου ΑΝΤΡΕΑ ΦΑΚΟΝΤΗ, που ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εργασίας της Βουλής, τα εν λόγω θέματα βρίσκονται στον τομέα αρμοδιοτήτων του. 

Ο Τζιωνής και οι θύλακες αριστείας κάτω από το διαδικτυακό δέντρο. 

  • Μεμψιμοιρούντες και διαμαρτυρόμενοι για τα πάντα, ξεχνούμε να αποδώσουμε σε όσους αξίζουν τα εύσημα. Βλέπετε μας καλλιεργήθηκε η πεποίθηση, ή αν προτιμάτε μας οδήγησαν προς αυτή την κατεύθυνση η απερισκεψία, η ανεπάρκεια και η καταστροφική ενίοτε στάση αρκετών που συναναστρεφόμαστε, οι οποίοι ανεβαίνουν και κατεβαίνουν στην πολιτική σκηνή του τόπου.
  • Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην επισημαίνουμε ότι χωρίς ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ σε όλα τα πόστα, υπηρεσίες , εξουσίες, χώρους εργασίας, η ζωή μας στο ματωμένο Κυπριστάν, θα γίνει οδυνηρότερη έως και αποκρουστική και ανυπόφορη. Οπόταν, ανάμεσα σε όλα εκείνα που έχουμε να καυτηριάσουμε θα πρέπει και επιβάλλεται , να προβάλουμε και τους αριστεύσαντες της κοινωνίας μας. Να τους βάζουμε κάτω από το διαδικτυακό μας δέντρο ( digital tree) και να τους παρουσιάζουμε στους πολίτες. 
  • Η αναφορά μας προέκυψε από τις πληροφορίες που περισυλλέξαμε ως ΞΥΠ από την πρόσφατη σύνοδο πρέσβεων χωρών που διοργάνωσε ο δραστήριος Πρέσβης της Κύπρου στην μητέρα Πατρίδα ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΝΕΒΕΖΟΣ, όπου και την ενημέρωση περί ΑΟΖ και Κυπριακού έκανε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών , πρέσβης ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ. 
  • Τεχνοκράτης περιωπής με έντονα πολιτικά στοιχεία και τεκμηρίωση του λόγου, με πειστικότητα και προσανατολισμό κέρδισε τις εντυπώσεις και προσέθεσε στην πολύτιμη προσπάθεια που καταβάλλεται, για ενημέρωση όλων των ξένων κρατούντων για την κατάσταση στην ΑΟΖ μας. 
Home