Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αιτητές πολιτικού ασύλου το 10% του πληθυσμού την επόμενη διετία

Του Στέλιου Ξιουρή
- 11.12.2019

Αιτητές πολιτικού ασύλου το 10% του πληθυσμού την επόμενη διετία

Thumbnail
Κίνδυνος για Αμιγείς μουσουλμανικές κοινότητες

Κινούμενη βόμβα το προσφυγικό και συνάμα η παράνομη μετανάστευση στο νησί μας, αφού σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε πρόσφατα σε κλειστή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, οι αιτητές πολιτικού ασύλου θα φθάσουν στο 10 % του πληθυσμού.

Ήδη, ο τέως Υπουργός Εσωτερικών και νυν Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ επέσεισε τον κίνδυνο, να δημιουργηθούν αμιγείς μουσουλμανικές κοινότητες στην επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και πολύ δύσκολα πλέον θα μπορεί να αντιμετωπισθεί η κατάσταση.

Οι σημερινές στατιστικές του επίσημου κράτους παραπέμπουν σε 4 % του πληθυσμού που είναι αιτητές πολιτικού ασύλου, αλλά οι υπολογισμοί όπως τις προδιαγράφει σε ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ πληροφορίες προς τους βουλευτές , ο κ. Πετρίδης , τις οποίες αποκαλύπτουμε ως offsite, τα επόμενα χρόνια, αν συνεχισθούν οι ροές προσφύγων- παράτυπων μεταναστών και άλλων εισερχόμενων στο νησί, τότε θα ξεπεράσουν το 10 % του πληθυσμού.

Προφανώς τα στοιχεία ΘΑΦΤΗΚΑΝ, για να μην προκληθεί πανικός και αντιδράσεις, αλλά το πρόβλημα είναι πλέον υπαρκτό και αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα, τα επόμενα χρόνια ενδεχομένως να κλαίμε επί ερειπίων, αφού η Τουρκία μέσω των μουσουλμάνων με νόμιμη παραμονή πλέον στο νησί, θα μπορεί να προβεί σε παντός είδους ενέργειες για να βραχυκυκλώσει την ασφάλεια του νησιού με απρόβλεπτες διαστάσεις. 

Όπως μας έλεγαν βουλευτές, οι πληροφορίες για την δράση των αιτητών πολιτικού ασύλου είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ και φαίνεται ότι δημιουργούν γκέτο και δίκτυο επικοινωνίας, το οποίο παραπέμπει σε οργανώσεις που έχουν στόχους και σκοπούς ιδιαιτέρως επικίνδυνους για το μέλλον του τόπου. Εξάλλου, η οικονομία του τόπου κρέμεται από μια κλωστή, αφού η πανίσχυρη τουριστική βιομηχανία με απλό θρόισμα και όχι ταρακούνημα θα καταρρεύσει με απρόβλεπτες διαστάσεις. 

Ακόμη, οι ανησυχίες βουλευτών όπως εκφράστηκαν προς τους αρμόδιους Υπουργούς επιτείνονται, αφού παραπέμπουν και στο συνολικό αριθμό αλλοδαπών που βρίσκονται στο νησί, αν σ’ αυτούς προστεθούν οι κατηγορίες των Ευρωπαίων πολιτών, των οικιακών βοηθών , των εργατών  και φυσικά των παράνομων οικονομικών και άλλων μεταναστών… 

Home