Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Καλή Χρονιά με λικνιζόμενη οικονομία αλλά & αισιοδοξία

Offsite Team
- 01.01.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Καλή Χρονιά με λικνιζόμενη οικονομία αλλά & αισιοδοξία

Thumbnail
Οι ανίκανοι πολιτικοί μας ηγέτες θα μας βάλουν και πάλι σε δύσκολες καταστάσεις
  • Οι ευχές αυτή την μέρα και γι’ αυτό το χρόνο είναι απαραίτητες. Το 2020 θα είναι δύσκολος χρόνος για την πατρίδα και ως Κύπριοι θα βρεθούμε και πάλι προ διλημμάτων και αδιεξόδων. Οι ανίκανοι πολιτικοί μας ηγέτες θα μας βάλουν και πάλι σε δύσκολες καταστάσεις, αφού η ανεπάρκεια τους , θα προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό μέτωπο, λόγω των εξελίξεων στο Κυπριακό. 
  • Με ψέματα και παραπλανητικά συνθήματα θα διχάσουν και πάλι τους Κύπριους , αφού αρκετοί απ’ αυτούς υπακούουν ως πειθήνια όργανα τις εντολές των ξένων, χωρίς αντίδραση. Ανασκόπηση για το 2019 δεν μπορεί να γίνει εκτεταμένα και εξάλλου δεν είναι απαραίτητη, αφού όσοι εξ ημών και υμών ( όπως συνηθίζει να λέει και ο πρόεδρος μας) , γνώριζαν τη δράση της κομματικής δικτατορίας που διαφεντεύει τις ζωές, μας δεν περίμεναν και κάτι διαφορετικό. .
  • Οι συνεχείς διολισθήσεις και τα αβίαστα λάθη και προσφορές προς τους Τούρκους χωρίς αντάλλαγμα , αλλά και η λικνιζόμενη οικονομία είναι τα δείγματα γραφής της Κυβέρνησης. Αν και φύσει αισιόδοξοι άνθρωποι , εντούτοις με το πολιτικό προσωπικό που διαθέτουμε, το σίγουρο είναι ότι θα μας προσφέρουν δύσκολο 2020...
  • Ωστόσο εμείς πιστεύουμε στο Θεό και περιμένουμε την Παρέμβαση του για να σωθούμε. Ευχές λοιπόν για ειρηνικό 2020, καλή λευτεριά , υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών- μύχιων και φανερών- επιθυμιών σας.
Home