Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η συμφιλίωση Κυβέρνησης-ΑΚΕΛ και ο εσπρέσο του Κούσιου

Offsite Team
- 17.01.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η συμφιλίωση Κυβέρνησης-ΑΚΕΛ και ο εσπρέσο του Κούσιου

Thumbnail
Να απολυθούν όλοι οι πολιτικοί σαν πλεονάζον προσωπικό
  • Τι ωραίο σκηνικό. Μάνα μου ρε συγκινητικό. Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά. Συγνώμη δηλαδή, αλλά μας θεωρείτε τόσο αρνιά πια; Πιστεύετε ότι μας λέτε θα το μασούμε χωρίς σκέψη; Τελικά τέτοια εικόνα έχουν όλοι στην πολιτική σκηνή για τους ψηφοφόρους τους. Ε, μα πως εξηγείται διαφορετικά η συνάντηση που είχε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και ο Αναπληρωτής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ. 

     

  • Τι, έχει και ώρες για γνωριμίες ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΣΙΟΣ ; Καλά περιμένει δηλαδή ότι το ΑΚΕΛ θα τον χαϊδεύει επειδή συναντήθηκε με τον ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και ήπιαν καφέ; Ποιες συνισταμένες και ποιους ήπιους τόνους μας λέτε κ. Κούσιο μας. Για ποια αποφυγή δηλώσεων και αχρείαστων εντάσεων μας μιλάτε. 

     

  • Ως να μας λέτε να παραιτηθούν οι πολιτικοί, αρχηγοί κομμάτων και να διαλυθούν οι κομματικοί στρατοί. Εκτός κι αν προτιμάτε με όρους ιδιωτικού τομέα. Να απολυθούν όλοι οι πολιτικοί σαν ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ γιατί η επιχείρηση έβαλε λουκέτο. Ω, καλό μου ακούγετε. 

     

  • Αυτά τα περί δήθεν πολιτικού πολιτισμού και λοιπές γλυκανάλατες προσεγγίσεις τις ακούμε βερεσέ. Δηλαδή ο Άντρος δεν θα σας πυροβολήσει μόλις βρει την ευκαιρία, γιατί εισάκουσε την παρότρυνση του Κούσιου να επικρατήσει ηρεμία; Και στο κάτω- κάτω ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να σας λιθοβολεί ή να νιώθετε την απειλή της για να μην υποπίπτετε σε σφάλματα.

     

  • Τώρα αν υπερβάλει ή αν δεν κάνει τεκμηριωμένη κριτική δεν είναι δική σας δουλειά να το κρίνετε. Οι πολίτες- ψηφοφόροι κρίνουν και το έργο της αντιπολίτευσης. Αλλά αυτά τα χαϊδολογήματα και τα περί πολιτισμού αφήστε τα για άλλες εκφάνσεις της ζωής.

     
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όπως μας ενημέρωσε ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ, ο Κούσιος ζήτησε καφέ του Λαϊκού Καφεκοπτείου και η απάντηση ότι το κατάστημα προσφέρει πλέον μόνο εσπρέσο και φρέντο καπουτσίνο…Άντε και κανένα τσάι σπατζιά που πίνει ενίοτε, ο Άντρος…Α, και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΝΤΩΝΑΣ, επειδή στους Τρούλλους πίνουν μόνο φρέντο καπουτσίνο συνέχισε με τις συνήθειες του…

     

Home