Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το τσουνάμι κοινωνίας, η παράγκα & το κομμένο όργανο

Offsite Team
- 23.01.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το τσουνάμι κοινωνίας, η παράγκα & το κομμένο όργανο

Thumbnail
Σκόρπιες πικάντικες σκέψεις
  • Ναρκωτικά –τροχαία αποτελούν το τσουνάμι της κυπριακής κοινωνίας. Κι εφόσον δεν χρησιμοποιούμε τους αισθητήρες που προειδοποιούν για την επικείμενη καταστροφή, όλοι μας θα πνιγούμε… 

     

  • Για ποια υποδομή μιλούν οι δήμοι . Α, την υποδομή των εξωδίκων προστίμων. Σ’ αυτή είναι τέλειοι. Σφαγή του κόκορα. Που να ξέρουν οι άνθρωποι τον πόνο του εργάτη. Στα πολυτελή γραφεία δεν φθάνουν οι κραυγές της κοινωνίας.

     

  • Καλά σε τι διαφέρουμε από τους σκλάβους; Αφού δουλεύουμε μια ζωή για τις τράπεζες και άλλες 5- 10 πολυεθνικές εταιρείες. Τουλάχιστο οι σκλάβοι προσδοκούσαν στην επανάσταση. Εμείς; Στην από-μαλάκυνση του εγκεφάλου.

     

  • Παράγκα ελέγχει το ποδόσφαιρο. Μάλλον με σπηλιά μου φαίνεται εμένα…

     

  • Γουστάρω προεκλογικό από άμβωνος. Μας θυμίζει ότι πρέπει ο Χριστός να ξαναρθεί στη γη για να κρίνει τους αμαρτωλούς.

     
  • Γιατί οι εκάστοτε επικεφαλής των γιατρών είναι πάντα θυμωμένοι και φωνάζουν; Εμάς τι μας λένε ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε και να φωνάζουμε  για να μην ανεβεί η πίεση και η χοληστερίνη μας; Καμιά φορά με τόσα νεύρα όταν εγχειρίσουν θα κόψουν κανένα όργανο και να το πετάξουν. Και άιντε να είναι άχρηστο δεν πειράζει. Αν είναι όμως χρήσιμο;

     

  • Μην λέμε ότι θέλουμε. Κακός δαίμονας μας δεν είναι οι Άγγλοι. Η ανοχή μας είναι…

     

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που το κυπριακό πρόβλημα παραμένει στάσιμο οι πολίτες εξαθλιώνονται. Τι μέλλει γενέσθαι, κανείς μας δεν γνωρίζει. Ούτε και οι πολιτικοί  που με την απραξία τους και τη διαφθορά τους επέφεραν τη σημερινή κατάσταση. Για το όλο θέμα ευθύνη δεν φέρει μόνο η σημερινή κυβέρνηση αλλά η διαχρονική διαφθορά του συνδιαλέγεσθαι μεταξύ πολιτών και πολιτικών. 
Home