Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η σκύλα που γέννησε το τέρας θα βρίσκεται σε οργασμό»

Offsite Team
- 13.02.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η σκύλα που γέννησε το τέρας θα βρίσκεται σε οργασμό»

Thumbnail
Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό
  • Ξέρετε με τι θα προσομοιάζει Ο Χειμώνας που διανύουμε σε σχέση με τις πολιτικές και άλλες διεργασίες; Με την έκφραση ότι « η σκύλα που γέννησε το τέρας θα βρίσκεται σε οργασμό».
  • Σύνθημα μας θα πρέπει να είναι σε σχέση με την οικονομία και το Κυπριακό το οποίο πρέπει να απευθύνουμε σε όλους τους πολιτικούς και το οποίο πρέπει να απαιτούμε εφαρμογή. « Σκάστε  όλοι – σκύψτε κεφάλια – φέρτε προτάσεις για να προκόψουμε». 
  • Κάποτε μιλούσατε για την γραμμή της διαφθοράς. Εκείνη( την γραμμή) που θα έπαιρναν πολίτες και θα κατάγγελλαν όσους κρατικούς αξιωματούχους καταχρώνται τις θέσεις τους. Δεν προχώρησε η ιδέα γιατί φαίνεται ότι κάποιοι πιστεύουν ότι η εν λόγω γραμμή θα καεί από την πολλή χρήση. 
  • Προσπαθούν να μας συγχύσουν και δια διαφόρων μεθόδων να μας αποπροσανατολίσουν από το πραγματικό πρόβλημα , αλλά κυρίως τους αίτιους του. Ωστόσο πρέπει να ξέρουν ότι οσονούπω ο κόσμος θα ξεσπάσει και κανείς δεν θα έχει διεξόδους διαφυγής. Οπόταν πλέον χρειάζεται ο καθένας που ανοίγει το στόμα του να παρουσιάζει καθαρές λύσεις και να δίνει σωστές προτάσεις. 
  • Εγκληματική για να μην τη χαρακτηρίσουμε και χειρότερα είναι η στάση σας έναντι του λαού. Θα έπρεπε λόγω και των ευθυνών σας να είσαστε πιο υπεύθυνοι. Μπορεί να πιστεύετε ότι στα κομματικά γραφεία ότι με τις τοποθετήσεις σας ξεγελάτε την κοινή γνώμη και αποσείετε των ευθυνών σας. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όμως το ΤΣΟΥΝΑΜΙ της κοινωνικής αντίδρασης θα σας καταπνίξει. Και θα σας οδηγήσει στο βάραθρο. Εμείς σας προειδοποιούμε ότι δεν θα έχετε γωνιά να κρυφτείτε. Αν δε πιστεύετε ότι μεταθέτοντας τις ευθύνες στη νέα Κυβέρνηση θα απαλλαγείτε από τις δικές σας νομίζουμε ότι είστε βαθιά νυχτωμένοι
Home