Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πέστε και ένα μπράβο στους πολίτες Νίκαρε

Offsite Team
- 08.04.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πέστε και ένα μπράβο στους πολίτες Νίκαρε

Thumbnail
Ναι Νίκαρε πέστε και ένα ΜΠΡΑΒΟ στους πολίτες για την υπεύθυνη στάση που επέδειξαν
  • Αναποδογυρίστηκαν οι ζωές. Ταρακουνήθηκε η ψυχοσύνθεση όλων των ανθρώπων. Τάραξαν οι προσωπικές στιγμές. Οι ρημαγμένες προσωπικές σχέσεις βρήκαν πάτο και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να επανέλθουν στην προηγούμενη εικόνα.  Η ψυχολογία των ανθρώπων βρίσκεται σε υπολανθάνουσα κατάσταση. Ε, με όλα αυτά χρειάζεται και μια ενθάρρυνση από τον αρχηγό του κράτους. 

     

  • Κουνήσατε το δάκτυλο επιβάλλοντας τα μέτρα – δικαιολογημένα και μάλλον έγκαιρα και σωστά- στους πολίτες και έκτοτε δεν σας ακούσαμε Νίκαρε μας. Ξέρετε, η κοινωνία θέλει τον ηγέτη της να την  εμψυχώνει. Χρειάζεται να πει και μια καλή κουβέντα. Να δώσει ελπίδα στους καταπονημένους πολίτες. Η  συνεχής αυστηρότητα ενίοτε βλάπτει ανεπανόρθωτα. 

     

  • Ναι Νίκαρε πέστε και ένα ΜΠΡΑΒΟ στους πολίτες για την υπεύθυνη στάση που επέδειξαν . Που ανάμεσα στον ΦΟΒΟ και την αμφιβολία στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Και έδειξαν οι Έλληνες της Κύπρου ότι είναι υπεύθυνοι και συνειδητοί πολίτες. Αρκεί να καταλάβουν ότι οι ηγέτες τους έχουν πλάνο, όραμα και κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση για το καλό της  κοινωνίας. 

     

  • Ορισμένοι δημοσιοκάφροι (  η νέα ορολογία που εισάγει η στήλη για ορισμένους  που παρουσιάζονται κατά περίσταση να λειτουργούν σε ΜΜΕ) που συνεχίζουν να απειλούν συνέχεια και να παρουσιάζουν με τα υποτιμητικά σχόλια « οι Κυπραίοι δεν καταλαβαίνουν τίποτε και είναι αμπάλατοι», η όλα προπαγάνδα τους μάλλον εντάσσεται στην γενικότερη τους ναρκισσιστική προσέγγιση για να ξεχωρίζουν λόγω μετριότητας και λοιπών εσωτερικών τους διεργασιών ( αλλιώς λέγονται αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή).

     

  • Ναι, μπορεί να υπήρξαν και ελάχιστοι που επέδειξαν ανεύθυνη συμπεριφορά αλλά να μην χάνουμε το δάσος για το μεμονωμένο καμένο δέντρο. Και κυρίως μην παραβλέπουμε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί κάθε άνθρωπος πρωτόγνωρες καταστάσεις που ανατρέπουν την βασανισμένη του ζωή. Μην είμαστε ισοπεδωτικοί έναντι των συνανθρώπων μας, όπως εμφανίστηκαν κάποιοι πολιτειακοί αξιωματούχοι συνεπικουρούμενοι από δημοσιοκάφρους και αρκετοί καφενόβιοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που κρίνουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. 

     

  • Λοιπόν Πρόεδρε, περιμένουμε να απευθύνεται και ένα εύγε στους πολίτες που να συνοδευτεί από μέτρα για την οικονομία γιατί η κοινωνία βρίσκεται πλέον φοβισμένη στα καταφύγια της. 

     

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Καλά ο Φούλης πήγε στα νοσοκομεία τον έκραξαν κάποιοι και απολογήθηκε. Ο Μητσοτάκης έκανε το αντίστοιχο και χειροκροτήθηκε. Τελικά ο Φούλης είναι ευαισθητούλης όταν τον κρίνουν κάποιοι…

Home