Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Cyta Business: Στηρίζει τις επιχειρήσεις με δωρεάν υπηρεσίες

Offsite Team
- 07.04.2020

Cyta Business: Στηρίζει τις επιχειρήσεις με δωρεάν υπηρεσίες

Thumbnail
Αξιόλογες & χρήσιμες υπηρεσίες δωρεάν σε επιχειρήσεις από Cyta Business - Όλες οι πληροφορίες #StaySafe #StayConnected

Και ξαφνικά άλλαξαν οι ζωές μας. Ούτε ίσως ο σπουδαιότερος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να εμπνευστεί ένα τέτοιο σενάριο που να αναγκάζει δηλαδή εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να κλειστούν στο σπίτι. 

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες λοιπόν καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε. Είτε ως γονείς, είτε ως εργαζόμενοι είτε ως εργοδότες και επιχειρηματίες. 

Η ζωή προχωρά και καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα για όσο καιρό χρειαστεί. Κάθε επιχείρηση που επηρεάζεται καλείται να βγει κατά το δυνατό αλώβητη από την κρίση που δημιουργείται και είναι αναμφίβολα εξαιρετικά σημαντικό το πώς θα χειριστεί αυτή την περίοδο με τα μέτρα περιορισμού. 

Η τεχνολογία, το διαδίκτυο και οι τηλεπικοινωνίες πλέον έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ που έχουν απεριόριστες δυνατότητες και δίνει εξαιρετικές λύσεις για όλους. Η πανδημία κάποια στιγμή θα αποτελέσει παρελθόν και οι επιχειρήσεις ψάχνουν λύσεις για να συνεχίσουν με όσο μεγαλύτερη δυναμική γίνεται την πορεία τους. 

Στην Κύπρο, υπάρχει ωστόσο το πλεονέκτημα μιας πολύ ισχυρής δυναμικής και ευέλικτης τεχνολογικής υποδομής η οποία δίδει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να την εκμεταλλευτούν και να την αξιοποιήσουν ούτως ώστε να συμβαδίσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα με τα νέα δεδομένα. Αντιλαμβανόμενη αυτή την τεχνολογική υποδομή και τις δυνατότητες της, η Cyta Business διαθέτει την πύλη για είσοδο σε αυτό τον τεχνολογικό κόσμο προς τις επιχειρήσεις πελάτες της. 

Ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη από Cyta Business για επιχειρήσεις

Η Cyta Business, όπως κάνει εδώ και τόσα χρόνια, στέκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της, τους στηρίζει έμπρακτα και τους δίνει φοβερά εφόδια για να αντιμετωπίσουν την δύσκολη και πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε. Πάρα πολλές είναι ήδη οι επιχειρήσεις που διεξάγουν τις εργασίες τους με το προσωπικό να βρίσκεται στο σπίτι.  #StaySafe #StayConnected με τις υπηρεσίες της Cyta Business.

Αν είσαι επιχειρηματίας λοιπόν  δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cyta Business για να προσαρμόσεις την λειτουργία της επιχείρησης σου στα νέα δεδομένα. 

Με τις υπηρεσίες της Cyta Business μπορείτε να διασφαλίσετε τη  συνεχή επικοινωνία, και συνεργασία από την ασφάλεια του σπιτιού σας ενώ σαφώς διασφαλίζεται και η απρόσκοπτη επικοινωνία ιδιωτών και επιχειρήσεων.

3 μήνες δωρεάν αρκετές χρήσιμες υπηρεσίες

Η Cyta Business στέκεται δίπλα σε επιχειρήσεις που επηρεάζονται  από τους περιορισμούς λειτουργίας . Θυμίζουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει ενώ τονίζουμε ότι παρέχει σειρά από υπηρεσίες της δωρεάν για 3 μήνες.

Αξιοποιήστε λοιπόν τα βασικά εργαλεία που προσφέρει η CYTA Business για απλή, γρήγορη και αποδοτική εργασία από το σπίτι, δωρεάν για 3 μήνες.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται: 

Ενημερώσετε τους πελάτες σας με ένα τηλεφωνικό μήνυμα για το πώς θα λειτουργεί η επιχείρησή σας αυτή την περίοδο. Στείλτε το στη Cyta για να ηχογραφηθεί και να τοποθετηθεί στον κεντρικό αριθμό της επιχείρησής σας, ώστε να ακούγεται σε κάθε εισερχόμενη κλήση.

Καθορίστε σειρά αριθμών για να απαντάει στις κλήσεις προς την επιχείρησή σας. Οι υπάλληλοί σας θα λειτουργούν το τηλεφωνικό κέντρο κανονικά από το σπίτι τους, λαμβάνοντας τις κλήσεις είτε στο σταθερό ή στο κινητό προσωπικό τους αριθμό.

Η διευκόλυνσή σας επιτρέπει να μεταβιβάσετε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις προς τους εσωτερικούς αριθμούς του PBX σας, σε οποιονδήποτε αριθμό (σταθερό ή κινητό) εντός ή εκτός της εταιρείας σας. 

Χρησιμοποιήστε τη διευκόλυνση για να καταγράφετε τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις από τα σταθερά ή κινητά των εργαζομένων σας για τις συνομιλίες που αφορούν παραγγελίες, εξυπηρέτηση, κρατήσεις ή/και διαπραγματεύσεις, οι οποίες μπορούν να φυλάσσονται ασφαλισμένα για να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές, όταν και εφόσον τις χρειαστείτε.   

Η διευκόλυνση Telephony OntheGo σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το σταθερό τηλεφωνικό σας αριθμό στο κινητό, για να λαμβάνετε τις κλήσεις σας οπουδήποτε στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Κορυφαία τεχνολογία και στο διαδίκτυο με εργαλεία για φύλαξη και διαχείριση αρχείων και εξαιρετικής ποιότητας τηλεδιασκέψεις, δωρεάν για τρεις μήνες.

Το προϊόν σας παρέχει τα ευέλικτα και γνώριμα εργαλεία κορυφαίας τεχνολογίας γραφείου Office, για να εργάζεστε αποτελεσματικά όπου και αν βρίσκεστε. Η εγγραφή και διάθεση γίνεται από το https://cloudmarketplace.cyta.com.cy/Register.aspx. 

Η υπηρεσία BusinessCloud σας παρέχει δωρεάν 20GB χώρο στο Cloud της Cyta, για να έχετε κοινό χώρο για την επιχείρησή σας, για απομακρυσμένη αποθήκευση και διαχείριση των αρχείων (BusinessCloud Storage), καθώς επίσης και για εφεδρική αποθήκευση των δεδομένων σας (BusinessCloud BackUp). 

Πρόσβαση από το σπίτι σε εφαρμογές και σε αρχεία που φυλάσσονται στον χώρο της επιχείρησής σας.

Η διευκόλυνση σας επιτρέπει να διενεργείτε τηλεφωνικές συνδιασκέψεις με τους συνεργάτες σας όπου κι αν βρίσκονται, με εξαιρετική ποιότητα φωνής.  

Άλλες προσφορές και διευκολύνσεις

Παράλληλα , από την 1η Απριλίου διπλασιάζεται ο όγκος Mobile Internet για περίοδο τριών μηνών σε όλους τους πελάτες, με τα προγράμματα Συμβολαίου (RED, Classic, MakeYour Own, Mobile Wi-Fi, VMB, Youth) με το πρόγραμμα Προπληρωμένης soeasy (soeasy Plus/Youth) και με την αγορά πακέτων Mobile Internet. Επιπρόσθετα, διπλασιάζεται η ταχύτητα για τα προγράμματα FREEDOM και FREEDOM Plus. 

Παρέχεται παράλληλα η δυνατότητα προσωρινής αποσύνδεσης της υπηρεσίας Cytavision Public Pack για όλη την περίοδο που οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές, ώστε μόλις αρθούν οι περιορισμοί, να μπορούν να ενεργοποιήσουν ξανά τις υπηρεσίες τους. Παρέχεται επίσης δωρεάν εγκατάσταση και μηνιαία συνδρομή για περίοδο τριών μηνών στο πακέτο Cytavision Hotel Pack σε ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν συνανθρώπους μας που τελούν σε περιορισμό (υπάρχουν τεχνικές προϋποθέσεις).

Η προφύλαξη γενικά, αλλά κυρίως η διαφύλαξη της ιδιωτικότητας  και ασφάλειας των δεδομένων όλων όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Cyta, αποτελεί για τον οργανισμό αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Τα πρόσφατα μέτρα απομόνωσης, που επιβάλλουν την παραμονή μας στο σπίτι, έχουν αυξήσει ραγδαία τη χρήση υπηρεσιών επικοινωνίας και κυρίως τη διαδικτυακή παρουσία όλων μας. 

Η ασφάλεια σας είναι σημαντική 

Το Κέντρο Διαχείρισης Κυβερνοασφάλειας της Cyta, προτρέπει τους εργαζομένους να έχουν εγκατεστημένο αντιϊκό λογισμικό (Αntivirus Software) στον υπολογιστή τους και να εγκαταστήσουν έγκαιρα ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος και των λογισμικών που χρησιμοποιούν. Επίσης, συμβουλεύει το προσωπικό να μην επισκέπτεται ιστοσελίδες που στέλνουν άγνωστοι ή προωθούνται μέσω κοινωνικών δικτύων, να μην απαντάει σε emails που ζητούν προσωπικές πληροφορίες και τέλος οι κωδικοί των υπολογιστών να είναι μέχρι 12 χαρακτήρες και να μην μοιράζονται σε τρίτους. 

Έτοιμα ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν τα στελέχη της Cyta Business

H εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών πελατών αποτελεί πρώτιστο μέλημα των στελεχών της Cyta Business , ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τη χρειάζονται περισσότερο. Το Κέντρο  εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών πελατών στο 150, είναι καθημερινά διαθέσιμο προς την εξυπηρέτηση επαγγελματιών παγκύπρια.

 

Home