Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: «Σφάχτηκαν» Καδής- Δίπλαρος για τα ζώα

Offsite Team
- 28.04.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: «Σφάχτηκαν» Καδής- Δίπλαρος για τα ζώα

Thumbnail
Το σχίσμα Υπ. Γεωργίας – ΔΗΣΥ και τι άσματα αντάλλαξαν Καδής- Δίπλαρος
  • Ε, ναι ρε εμείς οι προβοκάτορες των ΜΜΕ επιθυμήσαμε τα ευτελή, τα συνήθη και τα καβγαδάκια των πολιτικών . Μας έλειψαν, γιατί προ κορωνοιού (π.κ) έδιναν πινελιά στην ζωή μας – κοινώς κάναμε πλάκες- ενώ τώρα μας έλειψαν στην βομβαρδισμένη από τον ιό, καθημερινότητα μας. Γουστάρουμε και να χαλαρώσουμε με περιθωριακές παραπολιτικές ιστορίες που θα δώσουν – έστω- την ψευδαίσθηση ότι επιστρέψαμε στους κανονικούς ρυθμούς, ότι ζούμε στην μετά κορωνοιό ( μ.κ) εποχή ή αν προτιμάτε όπως μας λένε στην κανονικότητα. Λες και όσα ζούσαμε προηγουμένως ήταν κανονικά…

     

  • Μπορεί ο Διοικητής της ΞΥΠ να ήταν περιορισμένος, αλλά οι άνδρες των μυστικών μας υπηρεσιών δεν έμεναν και αδρανείς, αν και αρκετοί εξ αυτών είναι γενικά στις ευπαθείς ομάδες ( τα νοσήματα είναι περισσότερο ψυχικά). Λοιπόν πέρασε στο ντούκου, λόγω μέτρων και λοιπών τηλεδιασκέψεων τις οποίες δεν παρακολουθούν τα ΜΜΕ ( άλλος ευνουχισμός της Δημοκρατίας αυτός…) η συνεδρία της Επιτροπής Γεωργίας της Βουλής που θα ασχολείτο με την υιοθέτηση λατρευτικών, καλούμενων τρόπων σφαγής . Κόβερ λέγεται το σφάξιμο στους Εβραίους και Χαλάλ για τους μουσουλμάνους. 

     

  • Εμείς όμως ως ΞΥΠ παρεισφρήσαμε στην συνεδρία και ακούσαμε δια ζώσης όλα τα συμβάντα και σας τα μεταφέρουμε. Καλημέρα Πρόεδρε της Βουλής ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ. Και στο τζιέρατο του βου να τους βάλετε που λένε και στο χωριό σου την Ποταμιά, εμείς θα τους ανακαλύψουμε…

     

  • Μετά από αίτημα των Ισραηλινών και λόγω των συνθηκών στην αγορά, η Βουλή καλείτο να εγκρίνει τις νέες αυτές μεθόδους για να επιτευχθεί και η σφαγή ζωών και εξαγωγή στην γείτονα χώρα . Προς τούτο κατέθεσε και η Κυβέρνηση σχετικό νομοσχέδιο , το οποίο στην πορεία διαπίστωσαν ότι αντιβαίνει στους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

     

  • Έλα όμως που οι βουλευτές του ΔΗΣΥ έτρεξαν να ενημερώσουν τους ποιμνιοτρόφους και λοιπούς κτηνοτρόφους, ότι το θέμα κανονίστηκε και παρά τις αντιδράσεις ΑΚΕΛ- Οικολόγων το νομοσχέδιο θα ψηφιζόταν. Όλοι ευχαριστημένοι.

     

  • Πάνε λοιπόν να συζητήσουν το νομοθέτημα και ξαφνικά παίρνει το γνωστό κλαμένο του ύφος- κάτι με τον άριστο μαθητή που δεν διάβασε για το διαγώνισμα με αποτέλεσμα να γράψει 1, γιατί οι φίλοι του Άντρος και Ελπιδοφόρος τον πήραν για μπυρίτσες και παρασύρθηκε το παιδί- ο Υπουργός Γεωργίας ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΔΗΣ, οπόταν τους λέει ότι το νομοσχέδιο θα αποσυρθεί. Προφανώς χωρίς να ενημερώσει τους καθησυχασμένους Συναγερμικούς βουλευτές .

     

  • Τότε έγινε έκρηξη. Επί ώρες φώναζαν , καλύτερα τσιριλούσαν οι βουλευτές του ΔΗΣΥ με επικεφαλής τον ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ και συμπαραστάτες τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ και πιο ήπια  ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ο πραγματικός χαμός…Το παιδί – ο Καδής μιλάμε – στριμώχτηκε , αναψοκοκκίνισε και προσπάθησε να αντιδράσει , δεχόμενος τους πολυβολισμούς από ΔΙΠΛΑΡΟ- ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ( Αμάν μην σου τύχει ειδικά απ’ αυτούς τους δυο). Τελικά στα πολλά τους προειδοποίησε ότι αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό θα έφευγε..

     
  • Ο διάλογος που ακολούθησε θα σας μεταφερθεί με άσματα γιατί τα λόγια που ακούσθηκαν ήταν σικάτα. Το Κωτσιούι τραγούδησε ( και είναι καλλίφωνος- καλοφωνάρης το παιδί) το άσμα του ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ που ερμηνεύει εξαιρετικά η μέγιστη ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ « φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια/ αρρωστημένους κι αγρίμια» .

     

  • Ο δε Φτυμάκης μου, ορίτζιναλ Λεμεσιανός του τραγούδησε το άσμα που άδει πειριπαθώς ο ΠΑΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ  «άμα θες να φύγεις – φύγε , άμε θες να κλάψεις- κλάψε, να γκρινιάζεις μόνο πάψε δεν μπορώ να σ’ ανεχτώ» 

     

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Και μετά απ’ αυτά επήλθε το σχίσμα  Καδή- ΔΗΣΥ και πλέον την κατάσταση θα αναλάβουν οι μεγάλες δυνάμεις, ΦΟΥΛΗΣ και ΝΙΚΑΡΟΣ για τα περαιτέρω. Αν επιβιώσει και τώρα ο Καδής , τότε είναι που οι κατσαρίδες θα αυτοκτονήσουν. 

     

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home