Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καιρός: Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Offsite Team
- 27.04.2020

Καιρός: Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Thumbnail
Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας - Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά οι προβλέψεις μέχρι την Παρασκευή

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές βροχές. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τετάρτη μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Home