Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αβέρωφ: Στράγγισαν οι επιχειρήσεις/Πώς θα γίνει η μείωση ενοικίων

Offsite Team
- 19.05.2020

Αβέρωφ: Στράγγισαν οι επιχειρήσεις/Πώς θα γίνει η μείωση ενοικίων

Thumbnail
Τι προτείνουν να γίνει με τα ενοίκια / Τι είπε για μικροεπιχειρηματίες

«Δεν πρέπει να απαγορεύσουμε σε όποιον πάρει δάνειο να μην μπορεί να παίρνει μερίσματα, αψηφώντας ότι οι μικροεπιχειρήσεις ζουν από το μέρισμα. Στο τέλος θα πεθάνουν από την πείνα», ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με τις κρατικές εγγυήσεις ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ στο Τρίτο του ΡΙΚ. 

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε μια έκκληση προς τους Αρχηγούς. Κατανοώ την έγνοια του Προέδρου που θέλει να βοηθήσει την οικονομία και της επιχειρήσεις. Θέλουμε να τις βοηθήσουμε, ειλικρινά», τόνισε ο κ. Νεοφύτου. 

«Δεν απογοητεύομαι από κανένα. Προσπαθούμε και σαν κυβέρνηση και σαν κόμμα να βρίσκουμε λύσεις. Το ζήτημα είναι να μην βρίσκεις τα οποιαδήποτε προβλήματα. Αλλά να προσπαθείς να βρεις τη λύση στο πρόβλημα. Χρειάζεται ρευστότητα. Στράγγισαν οι επιχειρήσεις. Στο τέλος της ημέρας λίγο πολύ οι επιχειρηματίες θα έχουν ένα κομμάτι ψωμί να τρώνε. Είναι τις μικροεπιχειρήσεις που γονατίζουμε. Αυτούς», τόνισε ο κ. Νεοφύτου 

Όσον αφορά τα ενοίκια ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε πως από τη στιγμή που δεν μπορούν να παρέμβουν στο σύνταγμα, να πάνε με την πρόταση για τρεις μήνες όποιος ιδιοκτήτης μειώσει το ενοίκιο στο 50% για 3 μήνες τότε θα του επιστραφεί 25% από τους φόρους με πίστωση, σημείωσε καταληκτικά ο κ. Αβέρωφ.  

 

Home