Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πλυντήρια μαύρου χρήματος …ΜΚΟ φαντάσματα

Offsite Team
- 27.05.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πλυντήρια μαύρου χρήματος …ΜΚΟ φαντάσματα

Thumbnail
Κανένα στοιχείο κανένα ισολογισμό δεν παρέδωσε στις αρχές η ακατονόμαστη ΜΚΟ
  • Ακόμη και τον ευγενέστερο- Χριστιανικό σκοπό της ανθρώπινης ύπαρξης δηλαδή την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, κάποιοι την μετατρέπουν σε ευτελή εγκληματική οργάνωση. Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ( ΜΚΟ), που δημιουργούνται ως επί το πλείστον για να καλύπτουν τις ανάγκες που δεν εκπληρώνει το κράτος προς τους πολίτες και αναπτύσσουν την προτροπή του Χριστού « ο έχων δυο χιτώνες μεταδότω τω μη έχοντι», κατέστησαν σε πολλές χώρες της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένης , εγκληματικές συμμορίες , οι πλείστες εξ αυτών καθίστανται και πλυντήρια ξεπλύματος μαύρου χρήματος. 

     

  • Και για να μην τσουβαλιάζονται και όλες εκείνες οι οργανώσεις που προσφέρουν πραγματικά, θεσπίστηκε νόμος με την επιμονή του Επίτροπου Εθελοντισμού ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ο οποίος και κατατείνει στην διαφάνεια και τον έλεγχο των ΜΚΟ. Α, τα γατάκια μου, τώρα είναι που θα διαφανεί η δράση τους. Θα πρέπει να καταθέτουν  οικονομικούς ισολογισμούς από ελεγκτικούς οίκους, ονόματα  μελών Διοικητικού Συμβουλίου, ημερομηνίες- πρακτικά  σύγκλησης Γενικών Συνελεύσεων , αριθμό μελών και όλα τα συναφή. Οι άδηλοι πόροι να βγουν στην επιφάνεια…

     

  • Κάποια γατάκια, μάλλον αγριόγατοι χαρακτηρίζονται , για να μην μεταφέρουμε και σε άλλα ζώα , όπως ύαινες, ακόμη να υποβάλουν τα απαραίτητα στοιχεία. Η προθεσμία υποβολής των στοιχείων λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο και μετά όσοι δεν τα θέσουν ενώπιον του Γιαννάκη, θα πάνε δικαστήριο και θα διαλυθούν. «Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» μας είπε με πάθος ο Επ. Εθελοντισμού, που το έθεσε στόχο ζωής να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και να μην αμαυρώνουν την εικόνα των άδολων και αθώων ανθρώπων που θέλουν να γεμίσουν την ψυχή τους με καλοσύνη, διάφοροι αγριόγατοι που μόνο τις τσέπες επιθυμούν να φορτώσουν με ματωμένα λεφτά. 

     

  • Ναι, γιατί η εκμετάλλευση των πονεμένων ανθρώπων αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως και πρέπει να τιμωρηθεί. Γι’ αυτό λοιπόν αρκετοί βρομιάρηδες που παριστάνουν τους φιλάνθρωπους θα πληρώσουν οσονούπω. Και μην πιστεύουν ότι θα αλλάξουν όνομα και θα καλυφθούν για να μην δώσουν στοιχεία. Εκεί είναι που θα τους απογυμνώσουμε εντελώς, γιατί όλο αυτό το διάστημα ήταν φωνακλάδες και επιβάλλονταν περισσότερο και από Υπουργούς. 

     

  • Χαρακτηριστικό της κομπίνας με τις ΜΚΟ είναι ότι μέχρι στιγμής από τις 7 χιλιάδες

    οργανώσεις, μόνο γύρω στις  1200 υπέβαλαν τα αναγκαία στοιχεία. Έχουν  λίγο χρόνο, αλλά και εμείς προετοιμαζόμαστε . Γιατί αν δεν φανούν συνεπείς στον νόμο τότε είναι που για κάποιους δεν θα αρκεστούμε στα πιστόλια, αλλά θα επιστρατεύσουμε τα βαρέα όπλα, όπως το Ξιουροβόλο , που τα σύγχρονα πυροβόλα θα μοιάζουν με νεροπίστολα. Και Γιώργος και Γρηγόρης που είναι οι χειριστές είναι άριστα εκπαιδευμένοι και ετοιμάζονται με τον μπαμπά Κώτσιο να αποτελέσουν το στοιχείο για να ρίξει τις βολές…

     

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κι επειδή σας νοιώθω, φαγωθήκατε για να μάθετε τι έκανε η ακατονόμαστη ΜΚΟ που κυριαρχεί σε ορισμένα θέματα στο Κυπριστάν. Απολύτως τίποτε. Κανένα στοιχείο κανένα ισολογισμό δεν παρέδωσε στις αρχές. Ελπίζουμε οι κατεργάρηδες να κάτσουν όχι στον πάγκο τους αλλά στο εδώλιο.  

     

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home