Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χρώματα & αρώματα στην Λευκωσία και ο Καδής αλλού...

Offsite Team
- 17.06.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χρώματα & αρώματα στην Λευκωσία και ο Καδής αλλού...

Thumbnail
Ψάχνουν, ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν από που προέρχεται η βρώμα στη Λευκωσία!
  • Ευωδίες και καλοκαιρινά αρώματα, που οι Λευκωσιάτες αντί να απολαμβάνουν παραπονιούνται. Τέτοιο άρωμα, θα πρέπει να τρέξουν οι διεθνείς οίκοι να το μετατρέψουν σε κολόνιες και να αρωματίζονται άπαντες. Κι όμως αυτό το θεσπέσιο άρωμα που κατακλύζει την ατμόσφαιρα τα βράδια το αποκαλούν βρώμα. Α, πα, πα οι αχάριστοι. 

     

  • Επί μια δεκαπενθήμερο λέει ψάχνουν οι αρμόδιοι, το Τμήμα Περιβάλλοντος, το Υπουργείο Γεωργίας και όλοι αυτοί και δεν εντοπίζουν την βρομιά. Ε, ναι μην είμαστε και αχάριστοι. Στην αχανή Λευκωσία με τα εκατομμύρια χιλιόμετρα έκταση δεν μπορούν να καταφέρουν να βρουν την αιτία που προκαλεί στους χιλιάδες κατοίκους της πρωτεύουσας αισθήματα αποστροφής. Ψάχνουμε μας λένε . Καλά που δεν το παίζουν και Σέρλοκ Χολμς να ανακαλύψουν την βρόμα. 

     

  • Κι αυτό δείγμα της νοοτροπίας κάποιων εκ των δημοσίων υπαλλήλων. Ε, θα δούμε, δεν ξέρουμε, θα το βρούμε. Και κλείνονται στα γραφεία του και ανάβουν το κλιματιστικό, έστω και αν η βρόμα τους επηρεάζει κι αυτούς. Έλεος δηλαδή με αυτούς τους ανθρώπους. Και κυρίως με τις δικαιολογίες που αραδιάζουν στην κοινωνία. Δηλαδή μας παίρνουν για κάφρους; Γιατί σαν μακάκες είναι η διαρκής τους προσέγγιση .

     

  • Τι λέμε τώρα δηλαδή για την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Δεν είναι αυτοί που ανήρτησαν τα σχέδια με την ΑΟΖ στο διαδίκτυο και τα πήραν οι Τούρκοι; Ε, καλά τώρα , περιμένετε να ασχοληθούν με την βρόμα; Ποιος , που πως και γιατί ευθύνεται δεν θα το μάθετε. Και η βρόμα είναι δείγμα της γενικότερης κατάστασης ανευθυνότητας. 

     

  • Αλλά και ο Υπουργός Γεωργίας που υπάγεται το τμήμα, ας κουνήσει το δακτυλάκι του να ζητήσει εξηγήσεις. Να βγουν όλοι από το γραφεία και να ψάξουν. Αν δεν γνωρίζουν επακριβώς την πηγή της ανωμαλίας σε μια τόσο μικρή έκταση, τότε σημαίνει ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και κοιμούνται στα γραφεία τους. Δεν είναι προετοιμασμένοι και δεν κατέχουν το αντικείμενο. Θα έπρεπε να ξέρουν τα πάντα και να μην μας λένε αρλούμπες με δήθεν φόρτο εργασίας. Κουραστήκαμε να τους ακούμε και να τους ανεχόμαστε…

     

  • Ναι μην κρύβεστε ΚΩΣΤΑ ΚΑΔΗ. Υπό την εποπτεία σας είναι το Τμήμα περιβάλλοντος και απαιτούμε να δίνεται λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Και πρόβλημα μας δεν είναι τα αδιάθετα καρπούζια που περιοδεύετε και προβαίνετε σε δηλώσεις στήριξης των παττιχάρηδων. Όπου υπάρχει πρόβλημα πρέπει να λύνεται πάραυτα και αμέσως χωρίς φληναφήματα και δικολαβισμούς. 

     

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τόσα πολλά κοριτσάκια στο ΣΙΓΜΑ που λες και το κανάλι μετατράπηκε σε κολέγιο θηλέων με διευθυντή τον Τσούρου και αυστηρή δασκάλα την Πετρούλα. 

     

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home