Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μέρα αποφάσεων ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ για Δημαρχία Αγλαντζιάς

Του Στέλιου Στυλιανού
- 07.07.2020

Μέρα αποφάσεων ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ για Δημαρχία Αγλαντζιάς

Thumbnail
Οριστικές αποφάσεις για τις Δημοτικές Εκλογές της 2ας Αυγούστου - Τρεις μέχρι στιγμή οι υποψήφιοι

Μέρα αποφάσεων είναι οι σημερινή σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ όσον αφορά τις τελικές επαφές για τον υποψήφιο που θα στηρίξουν τα δύο κόμματα στις Αναπληρωματικές εκλογές της 2ας Αυγούστου μετά την υπουργοποίηση του Χαράλαμπου Πετρίδη. 

Συγκεκριμένα στις 18:30 είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για τελικές αποφάσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πινδάρου δεν κερδίζει έδαφος η στήριξη κάποιου εκ των 3 υποψηφίων (Κόρτας, Βασιλειάδου, Ξάνθου) που ήδη έχουν εξαγγείλει υποψηφιότητα.

Στο τραπέζι βρίσκεται το όνομα του Δημοτικού Συμβούλου του κόμματος, Ανδρέα Κωνσταντίνου ο οποίος εξέφρασε ενδιαφέρον για την Δημαρχία, χωρίς να αποκλείεται στο τέλος της ημέρας να υπάρξει έκπληξη με την επιλογή ονόματος που δεν είδε το φως της δημοσιότητας.

Αποφασίζει και το ΑΚΕΛ

Τις δικές του τελικές αποφάσεις παίρνει απόψε και το ΑΚΕΛ το οποίο ακολουθεί μια διαφορετική τακτική από τα υπόλοιπα κόμματα. 

Συγκεκριμένα μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν στις κομματικές ομάδες βάσης του Δήμου σήμερα το βράδυ θα υπάρξει Γενική Συνέλευση των μελών του κόμματος στον Δήμο για να υπάρξει η τελική επιλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το όνομα που φαίνεται να κλειδώνει για στήριξη από το ΑΚΕΛ αφού προκρίνεται από τις Ομάδες βάσης είναι αυτό του στελέχους του ΔΗΚΟ και πρώην Δήμαρχο Κώστα Κόρτα.  

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής τελικές αποφάσεις πήραν το ΔΗΚΟ με την στήριξη του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας, Κώστα Κόρτα, η ΕΔΕΚ με την στήριξη της Αναπληρώτριας Προέδρου, Μαρίας Βασιλειάδου και  το Κίνημα Οικολόγων με την στήριξη της αναπληρώτριας Προέδρου του Κινήματος Έφης Ξάνθου, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται οι αποφάσεις των μικρότερων κομμάτων.

Τέλος, σημειώνεται ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων έχει καθοριστεί για τις 23 Ιουλίου. 

 

Home