Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κούρσα για 2 η κατάληψη θέσης Διευθυντή Δημοτικής Εκπ.

Offsite Team
- 24.07.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κούρσα για 2 η κατάληψη θέσης Διευθυντή Δημοτικής Εκπ.

Thumbnail
Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας ( ΕΔΥ) θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

  • Ου αυτό τον καιρό τρέχουν παντού άλογα. Από τον ιππόδρομο έως και στον στίβο των βουλευτικών εκλογών και από όσους πήραν χαριστικά δάνεια και τρέχουν από τον φόβο μπας και αποκαλυφθούν τα πάντα, έως και την βασανισμένη κοινωνία που επιδίδεται σε αγώνα μαραθωνίου για να επιβιώσει. Μην τρέξουμε και από τίποτε άλλο που τεκταίνεται στην περιοχή είναι το θέμα , αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. 

     

  • Υπάρχουν και επί μέρους κούρσες που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και προκαλούν τα πλήθη που περιμένουν εναγωνίως για το αποτέλεσμα. Όπως στην προκειμένη, που δυο δελφίνοι του Υπουργείου Παιδείας- Πολιτισμού- Αθλητισμού και Νεολαίας, επιδίδονται σε αγώνα δρόμου με κατάληψη το τρόπαιο του Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης.

     

  • Μην το θεωρείτε ευκαταφρόνητο πόστο για τον καταληψία, αφού μιλάμε για τον επικεφαλής Δημοτικών – τμημάτων προδημοτικής και νηπιαγωγείων ολόκληρης της ελεύθερης Κύπρου ο οποίος αποκτά μάλιστα ισχύ που φθάνει και στα όρια  ενός εκ των αρκετών βασιλέων που κατοικοεδρεύουν στο ΥΠΠΑΝ. Ε, ναι πέραν του χρηματικού ποσού και της μισθολογικής αναβάθμισης ανεβαίνει και ψηλά τα σκαλιά της ιεραρχίας. 

     

  • Μην ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗΣ ( τι γίνεται αυτή η ψυχή στα ψηλά βουνά και τα λαγκάδια;) από Διευθυντής Δημοτικής έγινε Υπουργός Παιδείας. 

     

  • Λοιπόν η διαδικασία πλήρωσης της θέσης βρίσκεται στα τελικά στάδια, αφού οι υποψήφιοι πέρασαν από την επονομαζόμενη Συμβουλευτική Επιτροπή και αφού βαθμολογηθούν θα καταλήξουν στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας ( ΕΔΥ) που θα έχει και τον τελευταίο λόγο. 

     

  • Οι υποψήφιοι είναι οι : 
  1.  ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Λεμεσός
  2. ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Εκτελεί χρέη αναπληρώτριας Διευθύντριας Δημοτικής- Λευκωσία. 

     

  • Τις επόμενες μέρες θα γίνει η διαδικασία ενώπιον της ΕΔΥ η οποία και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω και θα προσφέρει την θέση σε ένα εκ των δυο, οσονούπω. Προγνωστικά δεν γίνονται αλλά εμείς κάτι υποψιαζόμαστε για τον αποδέκτη της θέσης, δια των υψηλόβαθμων πρακτόρων της ΞΥΠ. 

     

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Να επισημάνουμε και κάποιο εσωτερικό πρόβλημα με πράκτορα της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στο ΥΠΠΠΑΝ και ξεσήκωσε επανάσταση γιατί θεωρεί ότι πρέπει να αναβαθμιστεί. Μάλλον είναι ερωτευμένο και ζαλισμένο το παιδί και αν συνεχίσει με αυτό τον τρόπο θα σταλεί να φέρει ελπίδες από την Λακατάμεια

     

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home