Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επίσημο πλέον: Πέντε στην κούρσα Δημαρχίας Αγλαντζιάς

Offsite Team
- 23.07.2020

Επίσημο πλέον: Πέντε στην κούρσα Δημαρχίας Αγλαντζιάς

Thumbnail
Υπέβαλαν υποψηφιότητα

Υπέβαλαν το πρωί της Πέμπτης τις υποψηφιότητές τους για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς οι Αντρέας Κωνσταντίνου, Κώστας Κόρτας, Έφη Ξάνθου, Μαρία Βασιλειάδου και Πανίκος Πέτρου. Οι αναπληρωματικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί στις 2 Αυγούστου.

 Οι πέντε υποψήφιοι διεκδικούν τη ψήφο των 14.619 εγγεγραμμένων δημοτών Αγλαντζιά.

 Στην εκλογική αναμέτρηση του 2016,  ο Χαράλαμπος Πετρίδης είχε εκλεγεί Δήμαρχος με 3,496 ψήφους και ποσοστό 45,73%. Ο κ. Πετρίδης διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Άμυνας στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Την υπόσχεση ότι θα παραμείνει ένας δικός τους άνθρωπος στον οποίο να μπορούν να στηριχθούν και που συμμερίζεται τις ανάγκες τους και ανταποκρίνεται στα προβλήματά τους, έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγλατζιάς , Ανδρέας Κωνσταντίνου, που διεκδικεί την δημαρχία στις επαναληπτικές εκλογές στις 2 Αυγούστου.

Μιλώντας κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του,  ο κ. Κωνσταντίνου που κατέρχεται ως ανεξάρτητος, υποστηριζόμενος από τον ΔΗΣΥ, έθεσε πρώτο στόχο να διατηρηθούν «όσα, με κόπο, πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια, υπό την ηγεσία του Χαράλαμπου Πετρίδη» και ακολούθως βαδίζοντας στο ίδιο μονοπάτι, να συνεχίσουμε με πράξεις προστασίας, φροντίδας και αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας.  

Δήλωσε επίσης ότι υπέβαλε υποψηφιότητα με πλήρη συνείδηση της ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες του και απέραντη αγάπη για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και ευχαρίστησε την Κάρλα Μαχτεσιάν και τον Αντιδήμαρχο Μάριο Χειρίδη που πρότειναν την υποψηφιότητα του.

Η αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρία Βασιλειάδου κατά την υποβολή υποψηφιότητας είπε ότι ζητεί  με σεμνότητα την ψήφο εμπιστοσύνης των δημοτών "για να πάρουμε την Αγλαντζιά μας ένα βήμα πιο μπροστά, να την κάνουμε πόλη πρότυπο, να την κάνουμε λειτουργική, «έξυπνη πόλη» με ανθρώπινο πρόσωπο,  όπου όλου εμείς  οι δημότες και οι δημότισσες να έχουμε τον πρώτο λόγο".

"Θέτω τον εαυτό μου ενώπιον των συνδημοτισσών και συνδημοτών μου, τις εμπειρίες  μου από τα πολλά χρόνια εμπλοκής μου στα κοινά, τις  γνώσεις που απέκτησα  και την πολλή όρεξη που διαθέτω", ανέφερε.

"Εύχομαι και ελπίζω στο τιμόνι της Αγλαντζιάς στις 2 Αυγούστου να βρεθεί ο πιο ικανός  και ο πιο κατάλληλος που θα πάρει την πόλη μας μπροστά", είπε η κ. Βασιλειάδου.

Θέλουμε να δούμε μια πράσινη πόλη, μια πράσινη Αγλαντζιά,  δήλωσε κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς της η Εφη Ξάνθου που υποστηρίζεται από τους Οικολόγους.

"Υπάρχουν πολλά θέματα που χρήζουν βελτίωσης και θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να τα προχωρήσουμε πριν να προκύψουν οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν μεταβατικά στάδια και αλλαγές που πιθανόν να καθυστερήσουν λίγο τις διαδικασίες", ανέφερε.

Εξέφρασε την ευχή ο κόσμος να πάει στις κάλπες λέγοντας ότι είναι σημαντικό να μπορέσουμε να ψηφίσουμε δημοκρατικά και να συμμε

 

Home