Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ομαλά η τροχαία κυκλοφορία το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστο

Offsite Team
- 17.08.2020

Ομαλά η τροχαία κυκλοφορία το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστο

Thumbnail
"Η πρακτική που εφαρμόστηκε για τον Δεκαπενταύγουστο θα εφαρμοστεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο"

Τα μέτρα που λήφθηκαν από πλευράς της Αστυνομίας και η συνεργασία που επέδειξαν οι οδηγοί και οι πολίτες γενικότερα συνέτειναν ώστε το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου να κυλίσει ομαλά χωρίς την όποια σοβαρή τροχαία σύγκρουση.

 

Σε δήλωση του στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού σημείωσε ότι η πρακτική που εφαρμόστηκε για τον Δεκαπενταύγουστο θα εφαρμοστεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο κατά το οποίο αναμένεται να υπάρξει αυξημένη κυκλοφορία από και προς τις ορεινές και παραλιακές περιοχές.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο οδικό δίκτυο κατά το Σαββατοκύριακο, ο κ. Στυλιανού ανέφερε ότι αν και παρατηρήθηκε αυξημένη τροχαία κίνηση από και προς τις ορεινές και παραλιακές περιοχές, κυρίως κατά τις πρωινές προς μεσημβρινές ώρες κατά την αναχώρηση των εκδρομέων καθώς και αργά το απόγευμα κατά την επιστροφή τους, πρωτίστως αξίζει να αναφερθεί ότι δεν σημειώθηκε καμιά σοβαρή τροχαία σύγκρουση.

 

«Σε αυτό φαίνεται να συνέτειναν και τα μέτρα που λήφθηκαν από πλευράς Αστυνομίας αλλά και η συνεργασία που επέδειξαν οι συμπολίτες μας που διακινήθηκαν στο οδικό δίκτυο», πρόσθεσε απαντώντας σε διευκρινιστική ερώτηση.

 

Συνεχίζοντας εξήγησε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εφαρμόστηκαν τα επιχειρησιακά σχέδια της Αστυνομίας για τη διευκόλυνση των οδηγών γεγονός που συνέβαλε στην ομαλή μετάβαση των εκδρομέων στον προορισμό τους και στην επιστροφή τους στα σπίτια τους.  

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, ορίστηκε Αξιωματικός Συντονιστής Τροχαίας και η παρουσία των μελών της Αστυνομίας στους δρόμους ήταν αυξημένη για τη διαχείριση της Τροχαίας Κυκλοφορίας, ειδικότερα σε κύρια σημεία του οδικού δικτύου.  

Ο κ. Στυλιανού σημείωσε ότι σημαίνοντα ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης διαδραμάτισαν τα διατάγματα που εκδόθηκαν από τον Αρχηγό Αστυνομίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας αρθρωτών οχημάτων και γεωργικών ελκυστήρων (τρακτέρ).

ΚΥΠΕ

Home