Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η αριστερή φράξια ξανακτύπησε στην ΕΔΕΚ

Offsite Team
- 21.08.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η αριστερή φράξια ξανακτύπησε στην ΕΔΕΚ

Thumbnail
H υπονόμευση Σιζόπουλου- Δεν θα καταναλώσουν σούβλα οι σύζυγοι των Υπουργών και ο σύντροφος της Υπουργού στο Τρόοδος

* Γράφει ο Πιστολέρο

•    Ακόμη και για την εκλογή διαχειριστή πολυκατοικίας μαθαίνουμε το παρασκήνιο που προηγήθηκε. Γιατί εκλογές στο Κυπριστάν, χωρίς πάρε- δώσε , διεργασίες, αντιπαραθέσεις και όλα τα συναφή δεν μπορούν να υπάρξουν. Όπως λέμε είναι υπαρξιακό το θέμα και χρειάζεται κάθε φορά να επιβεβαιώνεται ορισμένων η κομματική τους συνάφεια. Θα μου πείτε ποιους ενδιαφέρουν αυτά και οι παραξενιές και δολοπλοκίες των κομματικών. Έλα ντε. 

•    Κι όμως το παρασκήνιο στα κόμματα είναι όπως το κουτσομπολιό της γειτονιάς. Η χοντρή που ταλαιπωρεί τον σύζυγο, η τρελή που φωνάζει στον σκύλο, οι μοναχικοί που μένουν στις πολυκατοικίες και δεν βάζουν άντρα/ γυναίκα στο σπίτι τους , ο παραδόπιστος επιχειρηματίας, οι Σριλανκέζες και λοιπές αλλοδαπές που επιχειρούν να παντρευτούν Κυπρίους και όλα τα συναφή. Ενδιαφέροντα πάντα για αρκετούς…Ακόμη και όσους καμώνονται ότι δεν τους αφορά τι κάνει ο διπλανός τους…

•    Πέρασε απαρατήρητο στην προκειμένη, το σχετικό παρασκήνιο με την δημοσιοποίηση επιστολής από την τοπική επιτροπή της ΕΔΕΚ στην Αγλαντζιά που προσέτρεξε να στηρίξει την υποψηφιότητα Κόρτα , πριν αποφασίσει το κόμμα, που προσανατολιζόταν στην Αναπληρωτή Πρόεδρο των πυγμάχων ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ. Για να διασαφηνιστεί το σκηνικό ενεργοποιήσαμε κορυφαίο πράκτορα της ΞΥΠ, που γνωρίζει αρκετά  εκ των διαδραματιζόμενων στους πυγμάχους. Προσέξτε λοιπόν…

•     Οι πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου στην Αγλαντζιά έφεραν  στην επιφάνεια, μεταξύ άλλων, και τα εσωτερικά προβλήματα της ΕΔΕΚ. Η γνωστή αριστερή πτέρυγα, η οποία στις ευρωεκλογές υποστήριξε τον Δημήτρη Παπαδάκη, από την αρχή επιδίωξε υποστήριξη του κοινού υποψηφίου ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ, Κ. Κόρτα, αφήνοντας να διαρρεύσει στα ΜΜΕ  του ΑΚΕΛ( Χαραυγή- Διάλογος) ότι η τοπική επιτροπή του κόμματος, υποστήριζε την εν λόγω υποψηφιότητα. 

•    Μετά βεβαίως, αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν με διορθωτικές δηλώσεις. Ήταν εξαρχής ξεκάθαρο ότι η υποψηφιότητα της Μαρίας Βασιλειάδου υπονομευόταν εντός της ΕΔΕΚ, θέλοντας να πλήξουν τον Μαρίνο Σιζόπουλο για τις επιλογές του. Παρά  το γεγονός ότι φανερά δούλευαν για την Βασιλειάδου, υπογείως έκαναν πλάτες στον Κόρτα. 

•    Έλα ντε όμως που δε τους βγήκε το σχέδιο. Έπληξαν μεν την Βασιλειάδου, δεν κατάφεραν δε να εκλέξουν τον Κόρτα. Η κατάσταση αυτή είναι ήδη γνωστή στον 4ο όροφο της Βύρωνος και γνωστό στέλεχος της τοπικής Αγλαντζιάς, που μεθόδευε υπογείως την υπονόμευση του Σιζόπουλου βρίσκεται στο μικροσκόπιο.   

•    Σε μια άλλη παράμετρο χαμός γίνεται στο διαδίκτυο σε βάρος όσων αριστερών ψήφισαν ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ και δεν υπάκουσαν στο ΑΚΕΛ  να προωθήσουν τον Κόρτα. Όπως  πληροφορούμαστε από άλλο κορυφαίο πράκτορα της ΞΥΠ, βρίζονται καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσοι δεν στήριξαν την επιλογή του κόμματος.  Κάποια που θεωρείται και αρχιστράτηγος των σόσιαλ μίντια , κοσμείται με διάφορα επίθετα , όπως ανέραστη και άλλα παρεμφερή. Η Έφη όμως την υπερασπίζεται και τους απαντάει δεικτικά: « Κύριε Ελέησον . Επελλάναν τέλεια. Μείνε πάντα αληθινή μάνα μου»

•    Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μάνα μου ρε. Δεν θα πάνε στο Τρόοδος και ούτε θα καταναλώσουν σούβλα οι σύζυγοι των Υπουργών και ο σύντροφος της Υπουργού. Θα ήταν ωραία φάση. Όλες οι κυρίες να συζητούν και ο σύντροφος μοναδικός άντρας της παρέας να τους κρατεί συντροφιά. Έχασαν τα σάιτ των σελέπριτις και λοιπών αραχνιασμένων που μας περιγράφουν πότε άλλαξε μαγιό το κάθε κορίτσι…Θα έκαναν πάρτι όλοι οι δήθεν με τις φωτογραφίες από το Τρόοδος. Μοναδικές στιγμές ζει το Κυπριστάν…

*Πιστολέρο: Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή

Home