Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχεται Σαββατοκύριακο με πρωτοβρόχια

Offsite Team
- 09.09.2020

Έρχεται Σαββατοκύριακο με πρωτοβρόχια

Thumbnail
Προβλέψεις για αύριο

Η ζέστη δεν υποχωρεί αλλά τα πρωτοβρόχια είναι κοντά. Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. 

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα, παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. 

Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τα απογεύματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά, που το Σαββατοκύριακο πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, αλλά στα παράλια θα σημειώσει πτώση. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται σταδιακά πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί την Κυριακή γενικά λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

 

Home