Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέα σπουδαία φιλανθρωπική δράση από Lidl Κύπρου-Πώς θα βοηθήσουμε

Offsite Team
- 02.12.2020

Νέα σπουδαία φιλανθρωπική δράση από Lidl Κύπρου-Πώς θα βοηθήσουμε

Thumbnail

 

Δωρεές ύψους €360.000 τα τελευταία χρόνια από την Lidl Κύπρου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο - Η νέα αξιέπαινη ενέργεια και πώς μπορούμε και εμείς να γίνουμε μέρος της

Συνυφασμένες με τις αξίες που πρεσβεύει εδώ και τόσα χρόνια είναι οι ενέργειες και δράσεις που διενεργεί διαχρονικά η Lidl Κύπρου αναδεικνύοντας τις ευαισθησίες και το φιλανθρωπικό πρόσωπο της εταιρείας

Πολύ συχνά οι ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Κύπρου γίνονται θέμα συζήτησης και όχι άδικα αφού έχει τον τρόπο να προσφέρει ουσιαστικά και έμπρακτα σε ολόκληρη την κοινωνία και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Δωρεές €360.000 από την Lidl Κύπρου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο

Αξίζει απλά να αναφέρουμε ως παράδειγμα ότι από το 2012 η Lidl Κύπρου βρίσκεται στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου με χρηματικές και προϊοντικές δωρεές που φτάνουν τις  €360.000. Ένα πολύ μεγάλο ποσό που δίνει τα απαιτούμενα εφόδια στον Σύνδεσμο να βοηθά τους ανθρώπους που έχουν τόσες ανάγκες. Παρόμοιες δωρεές και σημαντικά ποσά προσφέρει διαχρονικά σε πολλούς συνδέσμους η Lidl Κύπρου και η κυπριακή κοινωνία αναγνωρίζει και εκτιμά το σπουδαίο έργο που επιτελείται. 

Η νέα δράση / Προσφέρει €15 από κάθε αγορά ξύλινων παιχνιδιών

Αυτές τις μέρες ‘’τρέχει’’ άλλη μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Lidl Κύπρου με στόχο την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Συγκεκριμένα, από τις 30 Νοεμβρίου και τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών, η Lidl Κύπρου προσφέρει 15€ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Όλοι θα κάνουμε δώρα σε παιδιά αυτές τις μέρες. Επιλέγοντας τα ξύλινα παιχνίδια της Lidl Κύπρου, αξιοποιούμε την πρωτοβουλία της και θα βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι για να δώσουμε χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. 

P1

Με αυτή την ενέργεια, η Lidl Κύπρου στηρίζει για πρώτη χρονιά το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», αναλαμβάνοντας για όγδοη χρονιά παράλληλα τα έξοδα του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου καθώς και τα λειτουργικά του έξοδα. 

H σπουδαία αυτή ενέργεια της Lidl Κύπρου, ειδικά φέτος αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω και των μεγάλων δυσκολιών που έφερε η πανδημία. Αποτελεί τεράστια στήριξη για το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος σε μια πολύ δύσκολη εποχή. 

F

Μ. Σταυράκη Από τους πολυτιμότερους συμμάχους μας η Lidl Κύπρου

Ενδεικτική και η αναφορά της Προέδρου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, κ. Μύριας Σταυράκη, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά «Φέτος, ήρθαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η πανδημία του COVID-19 μας επηρέασε όλους. Παρά τις προκλήσεις, όμως, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου δεν σταμάτησε να εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς με καρκίνο σε όλη την Κύπρο προσαρμόζοντας τις δωρεάν υπηρεσίες του στα νέα δεδομένα. Για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους που τις χρειάζονται, βασιζόμαστε σε πρωτοβουλίες όπως αυτή της Lidl Κύπρου. Για εμάς, η Lidl Κύπρου είναι ένας από τους πολυτιμότερους συμμάχους μας και είμαστε ευγνώμονες που την έχουμε δίπλα μας, σύμμαχο και συμπαραστάτη. Με την ενέργεια αυτή, η Lidl Κύπρου μας δίνει την ευκαιρία να καλέσουμε το κυπριακό κοινό να στηρίξει για ακόμα μια φορά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου με την αγορά των ξύλινων παιχνιδιών».

P3

Ας βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι

Με κάθε αγορά σας λοιπόν ενός ξύλινου παιχνιδιού, με την βοήθεια και της Lidl Κύπρου, έχετε και εσείς την δυνατότητα και την ευκαιρία να στηρίξετε τους συνανθρώπους μας. Ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε αλλά και στις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν, η προσφορά όλων μας είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη... Ας κάνουμε πιο όμορφες τις στιγμές των συνανθρώπων μας...

P5

Φ

ΦΦΦ

Φ

Home