Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΜΑΚΑΡΘΙ: «Είμαι ντροπιασμένος, σοκαρισμένος» (Βίντεο)

Offsite Team
- 03.01.2021

ΜΑΚΑΡΘΙ: «Είμαι ντροπιασμένος, σοκαρισμένος» (Βίντεο)

Thumbnail
Όλα όσα είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ

Οι δηλώσεις του Μικ Μακάρθι μετά την ήττα από την ΕΝΠ... Είπε πάρα πολλά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ μετά από ερωτήσεις.

Αρχικά: "Προφανώς είμαι απογοητευμένος και ντροπιασμένος από την εμφάνιση μας, αλλά και σοκαρισμένος. Ξεκινήσαμε καλά αλλά μείναμε μερικά λεπτά με δέκα παίκτες στον τραυματισμό του Σιέλη και εκεί κέρδισε έδαφος ο αντίπαλος. Εμείς απλά δεν παίξαμε καλά, συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Έπαιξε καλά, εμείς όχι. Μια ομάδα που αντιπροσωπεύει το ΑΠΟΕΛ και εμένα, πρέπει να έχει περισσότερη μαχητικότητα, ποιότητα και αποφασιστικότητα. Είμαι πικρά απογοητευμένος... Δεν συνηθίζω να απολογούμαι για τις ήττες αλλά απολογούμαι σε όλους τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, ήταν απαράδεκτη η απόδοση. Δεν υπάρχει ούτε και ένας στα αποδυτήρια που να πιστεύει ότι αυτή η εμφάνιση είναι αποδεκτή. Θέλω να εξαιρέσω από αυτό τους νεαρούς παίκτες μας, οι οποίοι μαθαίνουν τώρα το ποδόσφαιρο. Τους καταλαβαίνω. Τώρα μαθαίνουν την δουλειά και πρέπει να είναι σε ομάδες που παίζουν καλά".

-Θα δούμε τους νεαρούς να παίζουν περισσότερο αφού φαίνεται η σεζόν να έχει χαθεί; "Ελπίζω να καταλαβαίνετε όταν λέω ότι τους εξαιρώ από την ευθύνη. Τώρα μαθαίνουν την δουλειά και ίσως είναι ώρα να τους δούμε να βγαίνουν μπροστά. Σίγουρα δεν μπορείς να παίζεις μόνο με νεαρούς όμως... Σημαίνει πολλά περισσότερα για τους ίδιους να παίζουν παρά για εμένα, έχουν τον σύλλογο στην καρδιά τους. Εγώ θα ήθελα να έμπαιναν μέσα σε μια καλή ομάδα που παίζει καλά για να το απολαμβάνουν".

-Ποιο είναι το πρόβλημα του φετινού ΑΠΟΕΛ; Πως εξηγείτε τις τρεις σερί ήττες; "Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου αλλά δεν έχω την καλύτερη ομάδα. Ίσως απλά δεν είμαστε αρκετά καλοί και ίσως πρέπει να το αποδεχτούμε. Φυσικά πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, να δουλέψουμε σκληρά. Με ρωτάτε τι φταίει μετά από τρεις σερί ήττες... Σίγουρα δεν ήμαστε αρκετά καλοί όσο αξίζει ο σύλλογος".

-Μπορεί να αντιδράσει το ΑΠΟΕΛ; "Ναι σίγουρα μπορούμε. Για να είναι κάποιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής προφανώς έχει τις ικανότητες. Πρέπει να δείξουμε περηφάνια και σύμπνοια. Έχουμε δυσκολευτεί πολύ να φτιάξουμε το κλίμα ομαδικότητας και περηφάνιας και πρέπει να το δουλέψουμε και να αντιδράσουμε. Σίγουρα μπορούμε να αντιδράσουμε".

-Το ΑΠΟΕΛ έπαιζε με ανορθόδοξο τρόπο με μακρινές μπαλιές. Η δική σας φιλοσοφία ποια είναι; "Καταρχάς διαφωνώ. Ήταν δύσκολο όταν είχαν το προβάδισμα και παίζαμε με δέκα παίκτες. Δεν είναι η φιλοσοφία μου να παίζουμε με μακρινές μπαλιές αλλά οι καλύτερες μας ευκαιρίες προήλθαν από σέντρες στην περιοχή. Σίγουρα όταν ήμασταν ένα γκολ πίσω και ο αντίπαλος έβαλε πολλούς παίκτες πίσω, είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να ισοφαρίσουμε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να παίζεις ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλοί τρόποι και αν ο ένας δεν δουλεύει, πρέπει να δοκιμάσεις κάτι άλλο".

-Ήταν δική σας επιλογή να χτυπήσει το πέναλτι ο Ντε Βινσέντι; Έχασε αρκετά πέναλτι και ήταν εκτός για μεγάλο διάστημα... "Είναι εύκολο να κοιτάζεις τι έγινε και να κρίνεις μετά. Ο Ντε Βινσέντι είναι ένας από τους πιο έμπειρους μας παίκτες, είχε το κουράγιο να χτυπήσει το πέναλτι και στα αποδυτήρια αποδέχθηκε τη δική του ευθύνη. Ήταν μια κακή εκτέλεση και μια καλή απόκρουση από τον τερματοφύλακα. Μου λέτε ότι ένας παίκτης που είναι εκτός για μεγάλο διάστημα ξεχνάει πως να σουτάρει; Έχει ξεχάσει πως να παίζει; Είχαμε εκτελεστές πέναλτι που δεν ήταν στο γήπεδο εκείνη την ώρα. Ήθελε να το χτυπήσει εκείνος, είναι ένας έμπειρος παίκτης και δεν είχα κανένα πρόβλημα να το χτυπήσει".

-Ποιος παίκτης θα θέλατε να το χτυπήσει; "Ο Ζαχίντ".

-Οι νέοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να αντιδράσει και να παίξει με τον τρόπο που θέλετε; "Ελπίζουμε ότι οι κινήσεις του χειμώνα θα βοηθήσουν την ομάδα".

-Τι μπορείτε να πείτε για Γκάρνερ και Μπερν; "Θα μιλήσω για τους παίκτες όταν είναι εδώ αλλά προφανώς όποιος έρχεται, θέλουμε να έρθει για να κάνει τη διαφορά".

-Πόσες μεταγραφές θα κάνει το ΑΠΟΕΛ; "Αυτή την στιγμή δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει να απαντήσω αυτό, μετά από αυτό το παιχνίδι. Αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση για το παιχνίδι μπορώ να σας απαντήσω".

kerkida.net

Home