Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Η ΕΔΕΚ στήνει καρτέρι για Δήμο Πάφου

ΕΦΕΤΗΣ
- 25.07.2021

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Η ΕΔΕΚ στήνει καρτέρι για Δήμο Πάφου

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Και Ισραηλίτες… γιοκ! Από Σεπτέμβριο τα βάσανα (οικονομικά)

d

Αμάν παιθκιά και ούτε Ισραηλίτες δεν θα έρθουν Κύπρο. 

«Το Υπουργικό Συμβούλιο στο Ισραήλ αποφάσισε να εισηγηθεί την επέκταση της κόκκινης κατηγορίας των χωρών στις οποίες απαγορεύονται τα ταξίδια των Ισραηλινών. Στις χώρες για τις οποίες γίνεται εισήγηση, περιλαμβάνεται και η Κύπρος. Η εισήγηση θα υποβληθεί ενώπιον της Κυβέρνησης στις 25 Ιουλίου και θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Ιουλίου», έγραφε τις προάλλες τηλεγράφημα του ΚΥΠΕ.

Φίλος του ΕΦΕΤΗ έλεγε: Τον Σεπτέμβριο θα κλαίει η μάνα το παιδί, και το παιδί την μάνα. Και το εξηγούσε πως από την στιγμή που η Τουριστική βιομηχανία ΔΕΝ δούλεψε ούτε και φέτος το καλοκαίρι, οι επιπτώσεις θα φανούν από το ερχόμενο Φθινόπωρο. 

Ζέτααααααααααααααααα… ετοιμάσου για ΣΧΕΔΙΑ

 

Ο Λεόντιος Φιλοθέου (ΑΚΕΛ) θα διοικεί με άλλους 8 την CYTA

d

Ο Λεόντιος Φιλοθέου, υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, καθώς και με έντονη παρουσία στα Social Media και με αυστηρή κριτική προς την Κυβέρνηση, γίνεται πλέον μέλος ενός βραχίονα (κατά τον ΝΙΚΑΡΟ) της (διεφθαρμένης – κατά την Αντιπολίτευση) Κυβέρνησης, ήτοι ενός Ημικρατικού Οργανισμού. 

Στην CYTA ή στα ελληνικά ΑΤΗΚ. 

d

Μαζί με άλλα 8 άτομα θα αποτελούν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών. 

Η ανακοίνωση έγινε την περασμένη Παρασκευή (23/7) από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. 

 

Καρούσος: θέλει ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά το ρεύμα 90% με μαζούτ…

d

Η μανία που μας καταλαμβάνει με οτιδήποτε trendy και υποτίθεται «οικολογικό» είναι άνευ προηγουμένου. 

Τόση μεγάλη είναι η έξαρση που ούτε καν τα βασικά δεν βλέπουμε που ούτε καν τον παραλογισμό δεν τον κατανοούμε. 

Αυτή η ασθένεια δεν έχει όρια ούτε περιορισμούς. Δεν ξεχωρίζει τίποτα. 

Έτσι και ο Καρούσος τώρα, για να εμφανιστεί trendy και ότι κάνει κάτι για το Περιβάλλον μας ανακοίνωσε τις προάλλες ότι στόχος είναι μέχρι το 2030 το 25% των νέων εγγραφών μηχανοκινήτων οχημάτων να είναι ηλεκτροκίνητα. Δηλαδή 36,000 αυτοκίνητα με ηλεκτρισμό. 

Προσέξετε τώρα. Μα ο ηλεκτρισμός από που παράγεται; Πώς παράγεται; Να σας πω εγώ, διότι βρήκα τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ, όπου το 2019 (τα πλέον πρόσφατα δηλαδή) το 39% της ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την ΕΕ παράγεται με καύσιμα (κυρίως δηλαδή μαζούτ), το 26% της Ενέργειας από Ατομικούς Αντιδραστήρες και το 35% από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. 

Το πιο τραγικό όμως είναι άλλο. 

Η Έκθεση της Κομισιόν κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε Κύπρο και Μάλτα, οι οποίες είναι οι δυο χώρες με το υψηλότερο ποσοστό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από καύσιμα, δηλαδή κυρίως μαζούτ. 

Και το ποσοστό μας, ως Κύπρος, αγγίζει το 90%. 

Ωεεεεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Δηλαδή, θέλουμε να φέρουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία καταναλώνουν ρεύμα, το οποίο ρεύμα παράγεται κατά 90% από μαζούτ.

Καρούσο μου, όλες οι μελέτες δείχνουν πως Νρ1 προϋπόθεση που πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη είναι η προέλευση της ενέργειας, δηλαδή του ρεύματος. Πρώτα ας ρίξουμε τα ποσοστά εξάρτησης από το πετρέλαιο για την παραγωγή ρεύματος (μέσω ΑΠΕ) και μετά ας κάνουμε και εκστρατεία για ηλεκτρικά αυτοκίνητα… 

 

Στέφανος: Στήνει ομάδα φωτιά… (4 ονόματα)

d

Ο Στέφανος με το που ανέλαβε Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ προχώρησε να στήσει την «κλειστή ομάδα» που θεωρούνται και οι καθημερινοί συνεργάτες του εκάστοτε Γενικού Γραμματέα του κόμματος. 

Οπόταν και τοποθέτησε τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΟΥΜΑ (πάνω δεξιά στη φώτο) στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, τον ΧΑΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟ (πρώην ΓΓ ΕΔΟΝ) (κάτω δεξιά στη φωτό) στη θέση του Κεντρικού Οργανωτικού Γραμματέα ενώ στη θέση του Οικονομικού Υπεύθυνου της ΚΕ συνεχίζει ο ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.

Επίσης η ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ συνεχίζει ως Διευθύντρια Γραφείου Γενικού Γραμματέα. 

Ο Στεφανής έστησε ομάδα φωτιά, μου έλεγε ένας Σύντροφος και Ο ΕΦΕΤΗΣ σας το διαβεβαιώνει πως όντως έτσι είναι… Βεβαίως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος… 

 

Αυτός ο νεαρός του ΔΗΣΥ επανεκλέγηκε…

d

Τις προάλλες, στην Βαλέτα της Μάλτας, διεξάχθηκε το ετήσιο εκλογικό συνέδριο της Φοιτητικής Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EDS). 

Το EDS (European Democrat Students), είναι η μεγαλύτερη φοιτητική νεολαία στην Ευρώπη αφού αντιπροσωπεύει 1,6 εκατομμύρια φοιτητές. 

Στο συνέδριο ο κύπριος αντιπρόεδρος του Οργανισμού και μέλος της Φοιτητικής Παράταξη Κυπρίων Πρωτοπορία, Ιάκωβος Ιακώβου, επανεκλεγηκε με μεγάλη πλειοψηφία στην θέση του αντιπροέδρου του οργανισμού για δεύτερη συνεχή θητεία, εδραιώνοντας έτσι την παρουσία του ΔΗΣΥ σε ένα σημαντικό Οργανισμό. 

Ο νεαρός είναι δικηγόρος με σπουδές στο ναυτικό και ενεργειακό δίκαιο και Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης του Νίκου Τορναρίτη. 

 

Moodys: Είπαν μπράβο για την Οικονομική διαχείριση του Νίκαρου

d

Μα τι έγινε ρε παιδιά; 

Τελικά ο Κώτσιος και ο Νίκαρος διαχειρίζονται καλά την Οικονομία; 

Υπό τις περιστάσεις πολύ καλά, λέει ο Οίκος Αξιολόγησης Moody’s, ο οποίος αναβάθμισε το αξιόχρεο της Κυπριακής Δημοκρατίας μεταξύ άλλων λόγω της ανθεκτικότητας της κυπριακής οικονομίας στην κρίση του Covid… 

WOOOOWWWWWWW 

Να σας πω ακόμη πως πρόκειται για την πρώτη αξιολόγηση της Κύπρου που γίνεται από τον Σεπτέμβριο του 2019… 

Είδατε ΝΙΚΟΛΑ και ΣΤΕΦΑΝΕ;;;;; Είδαμε να λέτε… 

 

Η ΕΔΕΚ στήνει καρτέρι για Δήμο Πάφου

d

Μακελειό μεταξύ Συναγερμικών αναμένεται να γίνει για τον Δήμο Πάφου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. 

Πέραν του νυν Δημάρχου Φαίδωνα ΦΑΙΔΩΝΟΣ, υποψηφιότητα ετοιμάζεται να βάλει και το βαρύ πυροβολικό για 10ετίες του ΔΗΣΥ στην Πάφο και συνάμα επί 20ετίας βουλευτής έως το 2021, ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Βλέποντας τα αίματα να ανάβουν, η ΕΔΕΚ καραδοκεί και έστησε καρτέρι ώστε να «αρπάξει» τον Δήμο από τους Συναγερμικούς. 

Βεβαίως αυτό για να επιτευχθεί, ο ΣΙΖΟ θα πρέπει να προχωρήσει σε deal τουλάχιστον με ΔΗΚΟ αν όχι και με ΑΚΕΛ. 

Όπως έλεγε όμως ένας ΕΔΕΚίτης στον ΕΦΕΤΗ, ο ΣΙΖΟ θα πρέπει πρώτα να προσπαθήσει «να τα βρει» και με τον ΟΜΗΡΟΥ, τον πρώην πρόεδρο της ΕΔΕΚ, αφού θεωρείται και ως άνθρωπος κλειδί στην περιοχή Πάφου. 

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στον ΕΦΕΤΗ, ο ΣΙΖΟ φαίνεται πως ήδη έστειλε το «μήνυμα» στον ΝΙΚΟΛΑ… 

Όλες οι εξελίξεις θα αρχίσουν πλέον να διαφαίνονται, ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Τσιάοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Home