Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αντίδραση για δυστύχημα Ακάμα: Το 3ο θανατηφόρο στην περιοχή

Offsite Team
- 09.08.2021

Αντίδραση για δυστύχημα Ακάμα: Το 3ο θανατηφόρο στην περιοχή

Ζητά παρέμβαση Γεν. Εισαγγελέα ο Κοινοτάρχης Νέου Χωριού

Σε δρόμο «καρμανιόλα» εξελίσσεται ο δρόμος Λούτρων Αφροδίτης - Φοντάνας Αμορόζα στον Ακάμα. Το θανατηφόρο με Γάλλο τουρίστα που οδηγούσε buggy την Κυριακή το απόγευμα υπενθύμισε ξανά την επικινδυνότητα του σημείου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα 09 Αυγούστου 2021 ο κοινοτάρχης Καλού Χωριού Ανδρέας Χριστοδούλου Μάχιμος τόνισε ότι είναι το τρίτο θανατηφόρο στην περιοχή.

Ο κοινοτάρχης Νέου Χωριού ζητεί την άμεση παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας και την απόδοση ευθυνών για τη νέα τραγωδία που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη χερσόνησο του Ακάμα.

Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σε δρόμο στην περιοχή «Κακοσκάλι» στο Νέο Χωριό, την επικινδυνότητα του οποίου υπέδειξαν πολλές φορές οι κοινοτικές αρχές της περιοχής του Ακάμα, ζητώντας τη διαπλάτυνση/εξομάλυνσή του και την τοποθέτηση στηθαίου ασφαλείας.

ΒΘΓΓΥ2

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη του Νέου Χωριού, αυτό είναι το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Κακοσκάλι τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν συμβεί πολλά άλλα σοβαρά τροχαία δυστυχήματα, κάποια από τα οποία δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως ανέδειξε σε δηλώσεις του ο κ. Μάχιμος «έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για όσους επισκέπτονται την περιοχή, ζητώντας τη διαπλάτυνσή του, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές και τα πρότυπα που εφαρμόζονται σε όλους τους δημόσιους δρόμους διπλής κατεύθυνσης και να καταστεί ασφαλής.

Παρόλα αυτά, κανένα κατασκευαστικό έργο δεν δρομολογήθηκε μέχρι στιγμής στην περιοχή, με αποτέλεσμα να θρηνούμε κάθε χρόνο θύματα. 

ΜΠΑΓΚΥ3

«Καλούμε τον Γενικό Εισαγγελέα να διατάξει εις βάθος έρευνα ώστε να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν. Απαιτούμε να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το “έγκλημα” που διαπράττεται». έ

 

Home