Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κάρουλας: Τιμούμε την ανεξαρτησία - Επιζητούμε την ενότητα

Offsite Team
- 01.10.2021

Κάρουλας: Τιμούμε την ανεξαρτησία - Επιζητούμε την ενότητα

Eίπε ότι συγχαίρουν την ηγεσία, τους άνδρες και τις γυναίκες της Εθνικής Φρουράς για την άψογη εμφάνιση

Τιμούμε σήμερα την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας, μνημονεύουμε τους αγωνιστές της κυπριακής ελευθερίας. τους ήρωες της ΕΟΚΑ και όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την εδαφική ακεραιότητα και και κυριαρχία της Κύπρου, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Γιώργος Κάρουλας

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για την 81η επέτειο της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κ. Κάρουλας είπε ότι συγχαίρουν την ηγεσία, τους άνδρες και τις γυναίκες της Εθνικής Φρουράς για την άψογη εμφάνιση που διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο τα σύγχρονα μέσα, αλλά και το ηθικό, το υψηλό φρόνημα και η άρτια εκπαίδευση, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και της αναδιοργάνωσης της δύναμης, την καθιστούν αποτρεπτική ενάντια στον Τούρκο εισβολέα. Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε, ένα ισχυρό και αμυντικό βραχίονα της αμυντικής πολιτικής σε ένα δύσκολο και ανισόρροπο γεωπολιτικό περιβάλλον.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αυτό που σήμερα λέμε εμφαντικά, συνέχισε, είναι πως η στοχοπροσήλωσή μας για την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτη. «Και αν είναι κάτι που μας υποβάλλει η σημερινή ημέρα, έχοντας ενώπιόν μας τα δεδομένα, είναι η απαραίτητη ενότητα για να ενισχυθεί η πλευρά μας στην οποιαδήποτε επικείμενη διαπραγμάτευση», κατέληξε.

Πηγη: ΚΥΠΕ

Home