Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρώην παίκτης φυλακίστηκε επειδή σκηνοθέτησε τον θάνατό του

Offsite Team
- 18.11.2021

Πρώην παίκτης φυλακίστηκε επειδή σκηνοθέτησε τον θάνατό του

Mία απίστευτη ιστορία

Ο πρώην παίκτης της δεύτερης ομάδας της Σάλκε, Χιάνικ Κάμπα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών επειδή σκηνοθέτησε τον θάνατό του, ώστε η γυναίκα του να πάρει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Mία απίστευτη ιστορία έρχεται από τη Γερμανία με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη της δεύτερης ομάδας της Σάλκε και άλλοτε συμπαίκτη του Μάνουελ Νόιερ, Γιάνικ Κάμπα. Ο 35χρονος από το Κονγκό καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, επειδή σκηνοθέτησε τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα σκηνοθέτησε τον θάνατό του σε αυτοκινητιστικό στο Κονγκό στις 9 Ιανουαρίου του 2016. Ο λόγος; Φυσικά για να καρπωθεί η σύζυγός του, η οποία μπήκε επίσης στη φυλακή, την αποζημίωση από την ασφαλιστική ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Τρία χρόνια μετά από το δήθεν δυστύχημα, ο Κάμπα έγινε αντιληπτός ζωντανός στο Ρουρ της Γερμανίας. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και σύμφωνα με την Bild δεν έχει δει ποτέ του τα χρήματα αυτά. Η σύζυγός του, επίσης, θεωρεί πως είναι αθώα. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αρχικά στόχευαν ακόμη μεγαλύτερο ποσό, ύψους 3,3 εκατομμυρίων.

Ο Κάμπα προσπάθησε να δικαιολογηθεί και ισχυρίστηκε ότι μία νύχτα τον Κονγκό τον Ιανουάριο του 2016 έπεσε θύμα απαγωγής. Έμεινε χωρίς έγγραφα, χρήματα ή κινητό τηλέφωνο, ενώ βρήκε τον δρόμο προς τη γερμανική πρεσβεία. Ο εισαγγελέας απέρριψε αυτή την εκδοχή.

kerkida.net

Home