Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εξαγγέλλει και ο Γιώργος υποψηφιότητα για το 2023…

Offsite Team
- 14.12.2021

Εξαγγέλλει και ο Γιώργος υποψηφιότητα για το 2023…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Ο ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 12/12)

Ο ΕΦΕΤΗΣ είχε την ίνφο από τα μέσα της βδομάδας (8/12) και σας την μεταφέρει: 

16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 εξαγγέλλει υποψηφιότητα για τις Προεδρικές του 2023 ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ. 

Ως γνωστόν ο Γ. Κολοκασίδης διετέλεσε και Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ επί Καρογιάν και να σας θυμίσω ότι τότε -το 2011- ο τότε Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, το αρφούι μου, ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, τον διέγραψε επειδή ο ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ τάχθηκε εναντίον μιας εκ νέου συνεργασίας ΔΗΚΟ – ΑΚΕΛ για την Προεδρία της Βουλής από πλευράς του Καρογιάν (να σας θυμίσω επίσης ότι τότε έχασε ο Μ. Καρογιάν την Προεδρία όταν ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζ. Κουλίας ψήφισε Γ. Ομήρου τον οποίο στήριξε ο ΔΗΣΥ). 

Όπως και να έχει, μετά επί ΝΙΚΟΛΑ αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του Κολοκασίδη αλλά παρέμεινε μακριά από την ενεργό κομματική δράση. 

Ο ίδιος απόφοιτος LSE και Οξφόρδης θεωρεί προφανώς ότι έφτασε η ώρα να εμπλακεί εκ νέου στην ενεργό πολιτική διεκδικώντας το ύπατο αξίωμα. 

Στις 16 Δεκεμβρίου ο Κολοκασίδης αναμένεται να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του και να αναφερθεί στους λόγους που εξαγγέλλει αλλά και να δώσει και ένα ευρύτερο πλαίσιο του προεκλογικού του προγράμματος.  

Πάντως Ο ΕΦΕΤΗΣ ΔΕΝ αποκλείει στο τέλος ο Κολοκασίδης να συγκεντρώσει γύρω του και κόμματα του κεντρώου χώρου… όπως ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ αλλά και άλλους σχηματισμούς που έμειναν εκτός Βουλής. 

Το πράμα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον… 

Home