Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φόνος 76χρονης:Τι έδειξε η αυτοψία /Εκδίδουν ένταλμα κατά συζύγου

Offsite Team
- 19.12.2021

Φόνος 76χρονης:Τι έδειξε η αυτοψία /Εκδίδουν ένταλμα κατά συζύγου

Ο 74χρονος φρουρείται υπό φρούρηση στο Νοσοκομείο Πάφου / Εξετάζεται υπόθεση φόνου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας μετά την υπόθεση θανάτου 76χρονης Βρετανίδας το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021 στην Τρεμιθούσα της Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου συζύγου της επίσης Βρετανού, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, αφού απόφραξε το στόμο και τη μύτη της. Ο 74χρονος φρουρείται υπό φρούρηση στο Νοσοκομείο Πάφου.

Εξάλλου, σε αυτοψία που έγινε στη σκηνή από ιατροδικαστή, εντοπίστηκαν εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο της 76χρονης. 

 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από την INTERPOL ότι Βρετανός κάτοικος Πάφου απέστειλε μήνυμα σε συγγενικό του πρόσωπο στο εξωτερικό ότι σκότωσε την γυναίκα του και ότι ο ίδιος προτίθετο να θέσει τέρμα στη ζωή του.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στην κατοικία του Βρετανού που βρίσκεται στην Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου όπου εντόπισαν την γυναίκα νεκρή ενώ ο ίδιος ο φερόμενος δράστης βρισκόταν υπό την μερική νάρκωση. 

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου προκειμένου να εξεταστεί ενώ στη σκηνή κλήθηκε  ιατροδικαστής . Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Home