Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: «ΚΤΚ και Κυβέρνηση να τερματίσουν την ασυδοσία τραπεζών»

Offsite Team
- 28.12.2021

ΕΔΕΚ: «ΚΤΚ και Κυβέρνηση να τερματίσουν την ασυδοσία τραπεζών»

Σχολίασε τις χρεώσεις τραπεζών

Κεντρική Τράπεζα και Κυβέρνηση να παρέμβουν δραστικά ώστε να τερματιστεί η ασυδοσία των τραπεζών. Αυτό τονίζει δηκτικά η ΕΔΕΚ σε ανακοίνωσή της την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 σχολιάζοντας τις χρεώσεις τραπεζών.

 

Η ΕΔΕΚ τονίζει: «Χαιρετίζουμε την παρέμβαση της Κεντρικής Τράπεζας γύρω από τις απαράδεκτες και εξωφρενικές χρεώσεις των τραπεζών. Παρόλα αυτά για να έχουν αποτέλεσμα οι παρεμβάσεις της ΚεντρικήςΤράπεζας επιβάλλεται αυτές να γίνουν σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και να είναι ιδιαίτερα αυστηρές».΄

 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Θα έπρεπε οι Τράπεζες να ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές σε αυτές τους τις αποφάσεις. Πέραν του ότι έχουν στηριχθεί από τους πολίτες, θα έπρεπε να αντιλαμβάνονταν πως οι υπερβολικές χρεώσεις στις οποίες προβαίνουν, ενισχύουν την παραοικονομία ενώ ταυτόχρονα αποτελούν έμμεσο κίνητρο για αύξηση των καταθέσεων στα κατεχόμενα στις οποίες δυστυχώς προβαίνουν αρκετοί συμπατριώτες μας».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Καταλήγοντας η ΕΔΕΚ τονίζει: «Με δεδομένες τις προαναφερθείσες συνέπειες, καλούμε την Κεντρική Τράπεζα και την Κυβέρνηση να παρέμβουν δραστικά ώστε να τερματιστεί η ασυδοσία των τραπεζών».

 

 

Home