Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Νίκος Χριστοδουλίδης: «Έχω ήδη ένα κόμμα πίσω μου…» 

ΕΦΕΤΗΣ
- 06.02.2022

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Νίκος Χριστοδουλίδης: «Έχω ήδη ένα κόμμα πίσω μου…» 

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Μετά από 62 χρόνια μας ακολουθούν οι Βέλγοι Δημόσιοι Υπάλληλοι…

d

Αμάν… 

Διάβαζα τις προάλλες ένα θέμα στην BRIEF με τίτλο: «Δεν θα βλέπουν email εκτός ωραρίου οι Βέλγοι δημόσιοι υπάλληλοι».

Το στόρι είναι πως «από την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, οι δημόσιοι υπάλληλοι στο Βέλγιο δεν είναι υποχρεωμένοι να απαντούν σε επαγγελματικά email, μηνύματα και τηλεφωνήματα μετά το πέρας του ωραρίου εργασίας».

Μα μισό λεπτό. Δηλαδή έως την 1 Φεβρουαρίου 2022 οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είχαν επιπτώσεις αν δεν έβλεπαν το email τους εκτός ωραρίου; 

WOWWWWW 

Μα καλά ρε παιθκιά… Οι Βέλγοι είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ πίσω. Τριτοκοσμικοί. 

Εμείς, στην Κύπρο τον κανόνα ότι στο Δημόσιο «ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ» το εφαρμόσαμε από το 1960, με την ίδρυση δηλαδή της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Σήμερα δε, που ο κόσμος προχώρησε και αναπτύχθηκε, αυτό τον κανόνα, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, τον προεκτείναμε και τον εφαρμόζουμε και εντός ωραρίου. 

Δηλαδή, μια - δυο ώρες μετά που θα πάμε γραφείο ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ EMAILS (μέχρι να προσαρμοστεί ο υπάλληλος για την νέα μέρα) και επίσης μια - δυο ώρες πριν να σχολάσουμε ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ EMAILS, διότι ο υπάλληλος πρέπει να είναι έτοιμος να σχολάσει στην ώρα του. 

Κατά τα άλλα οι Βέλγοι μας το παίζουν και προχώ… 

ΡΕ ΒΕΛΓΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ 62 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩ 

 

Ετοιμάζει τις σούβλες ο Σολωμού…

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ του ΔΗΚΟ ετοιμάζει σούβλες… 

Ο λόγος; 

Διότι απ’ ότι μαθαίνω μετά και το Συνέδριο του ΔΗΚΟ της Κυριακής (6/2) αναμένεται να διοριστεί και επίσημα ως ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ του ΔΗΚΟ

Άλλωστε την τελευταία βδομάδα όλες οι Ανακοινώσεις Τύπου του ΔΗΚΟ ήταν υπογραμμένες από τον ΖΟΡΖ ΣΟΛΩΜΟΥ. 

ΝΙΚΟΛΑ, πέραν όμως της εύθυμης διατύπωσης του ΕΦΕΤΗ για το συγκεκριμένο θέμα, όντως είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ το 3ο μεγαλύτερο κόμμα της Κύπρου ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ. 

Διόρισε τον Σολωμού να τελειώνουμε…  

 

Λουκαΐδης προς Αννίτα: «Κύρια Υπουργέ»… Ξέρει κάτι ο Γιώργος;

d

Τις προάλλες (3/2/22) ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, της είπε «Κυρία Υπουργέ…». 

Αμέσως η Αννίτα «ξιππάστηκε» και τον διόρθωσε «ε, όι υπουργός...», για να διορθώσει ο Γιωργάρας και να πει: «Θα έλεγα για τον νυν ΥΠΕΞ γι’ αυτό και η γλώσσα λανθάνουσα…». 

Όμως όντως; Γι’ αυτό το είπε ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ ή μήπως ήθελε να τεστάρει κάτι άλλο; 

Γιατί το λέω; Διότι Ο ΕΦΕΤΗΣ με το που του ήρθε η «ατάκα» ΛΟΥΚΑΙΔΗ μαζί με το σχετικό βίντεο (ώστε Ο ΕΦΕΤΗΣ να πιστοποιήσει ότι όντως έτσι λέχθηκαν τα πράματα), θυμήθηκε μια άλλη κουβέντα σχετική του πολιτικού παρασκηνίου. 

Η οποία ήταν η εξής:

«Μην παρεξενευτείς αν εκλεγεί ο ΑΒΕΡΩΦ, η ΑΝΝΙΤΑ να υπουργοποιηθεί»… Αντιλαμβάνεστε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανοίγει και θέμα νέου Προέδρου της Βουλής… ΟΥΠΣ…. και μένω ως εδώ επί του παρόντος.  

Λέτε όμως να έφτασε στα αφτιά του ΛΟΥΚΑΙΔΗ αυτό το παρασκήνιο και απλώς το έριξε τις προάλλες έτσι για να δει αντιδράσεις; 

Ωεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω 

 

Παραιτείται ο Αβέρωφ και εισηγείται Συλικιώτη για Προεδρικές…

d

Το τρολάρισμα κατά του ΑΚΕΛ για το ενδεχόμενο επιλογής ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ δεν έχει τέλος. 

Από πανταχόθεν. 

Από ΑΚΕΛικούς, ΔΗΚΟικούς έως και ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΥΣ… 

Ένας ΑΚΕΛικός ας πούμε έλεγε τις προάλλες στον ΕΦΕΤΗ: Μα πρέπει να τα έχουν χαμένα πάνω στο ΑΚΕΛ. Μας δουλεύουν ασύστολα; Θα μας φέρουν Παμπορίδη για να Πρόεδρο; Ε, γιατί δεν πάμε με ΑΒΕΡΩΦ να τελειώνουμε; 

Ένας άλλος ΑΚΕΛικός είπε: Καλά τους τα είπε η ΕΙΡΗΝΗ. Τους είπε το αυτονόητο και θυμώθηκαν… 

Καλά οι ΔΗΚΟικοί είναι στη φάση «δεν περιγράφω άλλο». Τις αντιδράσεις τις συμμάζεψε ο ΚΟΥΛΙΑΣ με το αμίμητο: Ένα Χ από πάνω ως κάτω. 

Οι δε ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ στα μεταξύ τους πηγαδάκια παρομοιάζουν την κατάντια του ΑΚΕΛ γελώντας πως αυτό που κάνει το ΑΚΕΛ με ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ θα ήταν ωσάν ο ΑΒΕΡΩΦ να πρότεινε για υποψήφιο του ΔΗΣΥ στις Προεδρικές τον ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ… Σε μια τέτοια περίπτωση ένα είναι το δεδομένο:

Οι ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ θα έστελναν τον ΑΒΕΡΩΦ στην ΑΡΓΑΚΑ από την ίδια ώρα με κέρφιου τα υπόλοιπα 100 χρόνια.  

Το αποκορύφωμα ξέρετε ποιο θα είναι; Να πει ο ΠΑΜΠΟΡΟΣ «δεν ενδιαφέρομαι…» 

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ 

 

Νικόλας: Τι είπε 7 φορές σε μια συνέντευξη… (σημαντικό)

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ θα σας ξετυλίξει το πολιτικό μήνυμα κάποιων αναφορών του ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ σε τηλεοπτική συνέντευξη του στο ΡΙΚ. 

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ είπε τουλάχιστον δυο φορές στην ίδια συνέντευξη πως το ΔΗΚΟ το μόνο κόμμα που αποκλείει για να συνομιλήσει για εξεύρεση κοινού υποψηφίου είναι το ΕΛΑΜ (και βεβαίως το ΔΗΣΥ, το οποίο ήδη αποφάσισε). Αλλά δεν έμεινε ως εκεί αφού ξεκαθάρισε και το εξής: «Θα συνομιλήσουμε και με την ΔΗΠΑ». 

Αυτό είναι το ένα σημείο και κρατήστε το. 

Το δεύτερο σημείο και σημαντικότερο είναι πως θα είπε γύρω στις 7 φορές, χωρίς υπερβολή, το εξής: 

«Στην πολιτική δεν χωρούν συναισθηματισμοί, σκοπός είναι να επιτυγχάνεται η πολιτική»

Αυτό το σημείο μαζί με το πρώτο, σας κάνει κάποιο νόημα; 

Σας θέτω ένα πολιτικό προβληματισμό: Λέτε ο ΝΙΚΟΛΑΣ να άρχισε να κάνει «εναγκαλισμό» στην ΔΗΠΑ; 

Σας προεκτείνω το πολιτικό σκεπτικό: Αν ο ΝΙΚΟΛΑΣ τελικά είναι ο κοινός υποψήφιος ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ (και άρα και ΕΔΕΚ) και θα είναι ίσως ο πλέον επικρατέστερος για την Προεδρία του 2023, τότε ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει το ΔΗΚΟ; Μήπως το αρφούι μου ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ;;;;;;;;;;;;;; 

Σκέψου το. Γίνεται!!!!

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Έχω ήδη ένα κόμμα πίσω μου…»

d

Ποιο κόμμα θα έχει σίγουρα πίσω του ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ; 

Στον ΕΦΕΤΗ μεταφέρθηκε τηλεφωνικό μήνυμα που λέγεται σε Συναγερμικά στελέχη από τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, ο οποίος ζητά την στήριξη τους και ανάμεσα σε άλλα τους λέει πως ήδη έχει ένα κόμμα σίγουρα πίσω του. 

Το κόμμα αυτό, λένε κάποιοι, είναι η ΔΗΠΑ

Αλλά Ο ΕΦΕΤΗΣ συμβουλεύει τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ να ξαναμελετήσει τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, διότι το αρφούι μου είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ και όλα αλλάζουν. Αν δει το αρφούι μου πχ ότι ο Νίκος δεν τραβά μπορεί να αλλάξει απόφαση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Ή διαβάστε το πιο πάνω σενάριο που σας είπα σχετικά με τον «εναγκαλισμό» ΝΙΚΟΛΑ προς ΔΗΠΑ. 

Οπόταν Νικολή μου, μεν πολυβασίζεσαι στο τι σου μεταφέρουν οι διάφοροι γύρω από το αρφούι ή δίπλα από άλλους πολιτικούς που έχουν master στην ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ και μπορούν και πατούν σε δυο ή ακόμη και τρεις βάρκες… 

Αν δεν κάμεις το deal με τον όποιο ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ μεν πιστεύεις κανέναν… 

Είναι πολλοί οι αίλουροι και προ των εκλογών βγαίνουν παγανιά… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Μπάιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Home