Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θανατηφόρο Παραλίμνι: Νοσηλευτής ο άτυχος Γιώργος (φωτος)

Offsite Team
- 30.06.2022

Θανατηφόρο Παραλίμνι: Νοσηλευτής ο άτυχος Γιώργος (φωτος)

Θλίψη στον ΟΚΥπΥ - Αύριο το τελευταίο αντίο στον άτυχο 35χρονο

Στο πένθος βυθίστηκε το Παραλίμνι μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη (29/6) και έχασε τη ζωή του ο 35χρονος Γιώργος Κορωνίδης.

Ο άτυχος 35χρονος, εργαζόταν ως νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με τον ΟΚΥπΥ να εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΑΜ: Σημαντικό να αποδειχθεί το υψόμετρο ρίψης του 27χρονου ΣΥΟΠ

Αυτούσια η ανακοίνωση ΟΚΥπΥ

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε την απροσδόκητη και αιφνιδιαστική απώλεια του Νοσηλευτή του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Γιώργου Κορωνίδη.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και όλο το προσωπικό του Οργανισμού, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.  

Ευχόμαστε ολόψυχα κουράγιο και δύναμη.  

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να είναι αιώνια η μνήμη του.

1

Πώς έγινε το τροχαίο

Γύρω στις 7.45 αργά χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 35χρονος. 

Από τη σύγκρουση, ο άτυχος Γιώργος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά. Να σημειωθεί ότι, έφερε προστατευτικό κράνος. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης η μοτοσικλέτα του μοιράστηκε στα δύο.

1

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 2 σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματα του. 

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Την Παρασκευή η κηδεία

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου το τελευταίο "αντίο" συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον αδικοχαμένο μοτοσικλετιστή Γιώργο Κορωνίδη.

Home