Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Νίκος: Οι 3 διαφωνίες μου με τον Αβέρωφ

ΕΦΕΤΗΣ
- 17.07.2022

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Νίκος: Οι 3 διαφωνίες μου με τον Αβέρωφ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Κέττηρος: Αν πεταχτώ πάνω σου ρε Δημητρούι…

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ εξασφάλισε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με έναν ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΝΙΚΟ ΚΕΤΤΗΡΟ στα έδρανα της Ολομέλειας. 

Πάρθηκε στην τελευταία Συνεδρία της Ολομέλειας (14/7) και αν διερωτάστε ποιον κοιτάζει τόσο θυμωμένα ο Κέττηρος, να σας πω, ότι κοιτάζει τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΔΗΣΥ, ο οποίος προηγουμένως τοποθετήθηκε αρνητικά για την ψήφιση νομοθεσίας που επιτρέπει στις εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων, να ενοικιάζουν αυτοκίνητα ηλικίας έως και 15 ετών (μέχρι σήμερα ήταν έως ηλικίας 14 ετών). 

Στη φωτογραφία ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ απαντά στον Δημήτρη και ο Κέττηρος είναι έτοιμος να ορμήσει: 

Αν πεταχτώ πάνω σου ρε Δημητρούι αλοίμονό σου, μάλλον θα σκεφτόταν… 

Πέραν όμως της πλάκας και της ευκαιρίας να θίξουμε και το θέμα των αυτοκινήτων Ζ, πρέπει να ξέρετε πως ο ΚΕΤΤΗΡΟΣ είναι ένας φιλήσυχος, δουλευταράς άνθρωπος, γνήσιος ΑΚΕΛικός, που δουλεύει για το κόμμα του σκληρά με ανιδιοτέλεια… Εξού και κάθε χρόνο είναι μέσα στους ΤΟΠ10 από τους 56 βουλευτές.  

 

4 ΔΗΚΟικοί θα εγκατασταθούν στο επιτελείο Χριστοδουλίδη

d

Πόλεμος γίνεται στο ΔΗΚΟ για το ποια 4 πρόσωπα θα έχουν την καθημερινή επαφή και συντονισμό με το επιτελείο του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ φαίνεται να ετοιμάζονται για εγκατάσταση / επαφή / συντονισμό με το επιτελείο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, οι ΑΘΩΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ο νέος Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ, ο Δ/ντης Γραφείου Προέδρου ΔΗΚΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ καθώς και ένα ή δυο πρόσωπα από το ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ του ΔΗΚΟ. 

Ως προς την ΕΔΕΚ σίγουρα και εκεί άρχισαν να γίνονται προετοιμασίες ώστε οι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ να στείλουν και αυτοί κάποια πρόσωπα στο Επιτελείο του ΝΙΚΟΥ για καθημερινή επαφή και συντονισμό

 

Πρωτόγνωροι αριθμοί στην ΕΔΕΚ…

d

Ακούγονται τόσα και τόσα. Γράφονται τόσα και τόσα, που κάποιος θα νόμιζε πως στην ΕΔΕΚ έμειναν ο ΣΙΖΟ και 5-6 άλλα πλάσματα. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ σας το είπε ξανά πως οι «Αντι-ΣΙΖΟ» ΕΔΕΚίτες ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ

Προσωπικά δεν με έπεισαν, ιδιαίτερα μετά από τις προσφυγές τους στα Δικαστήρια για να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ εκλογική διαδικασία. Άστε που το Δικαστήριο όταν εξέτασε την υπόθεση εξέδωσε και ΚΑΤΑΠΕΛΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ εναντίον τους.

Σκέφτηκα: Ρε μπας και κάνω λάθος; Μπας και ο ΣΙΖΟ τελικά έμεινε μόνος του με 5-6 άτομα εκεί; 

>>> ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ OFFSITE NEWS: Γιατί στηρίξαμε τον Νίκο <<<

Εξέτασα το πρόσφατο Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο Αντιπροσώπων της ΕΔΕΚ που έγινε (13/7/22) και η διαπίστωση είναι πως εκεί υπήρχαν πέραν των 500 ατόμων. Μα 500 άτομα στην ΕΔΕΚ; Δαμέ ο ΔΗΣΥ και με το ζόρι συγκεντρώνει 1000, πόσο μάλλον η ΕΔΕΚ. Αυτό σημαίνει πως τελικά η ΕΔΕΚ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ. 

d

Επιπλέον πρόσεξα από τις φωτο πως εκεί βρέθηκαν ιστορικά στελέχη και πρώην υπουργοί, αξιωματούχοι κτλ (όπως Κουλλης Μαυρονικολας, Αντώνης Βασιλείου, Ηλίας Μυριανθους, Ανδρέας Αποστόλου) αλλά και όλοι οι Προέδροι και ηγεσία των Οργανώσεων της ΕΔΕΚ, όπως ΔΕΟΚ, Νεολαία, Γυναικεία Σοσιαλιστική, Αγροτική κτλ κτλ (Σάββας Ηλιοφωτου, Ανδρεας Παλμας, Χριστακης Κακής κτλ). 

 

ΚΟΥΙΖ: Γιατί οι Βουλευτές μισούν τους Εκπαιδευτικούς;

d

Πολύ εύκολο το ΚΟΥΙΖάκι μας σήμερα. 

Πριν δούμε το λόγο της άγριας και μακροχρόνιας κόντρας των δυο κατηγοριών (Βουλευτές και Εκπαιδευτικοί) και γιατί οι πρώτοι μισούν τους δεύτερους ας δούμε πρώτα τα κοινά τους.  

Τα 3 κοινά των Βουλευτών με τους Δασκάλους και τους Καθηγητές είναι: 

1/ Άπλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες 2 μήνες το Καλοκαίρι 

2/ Άπλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες 15 μέρες τα Χριστούγεννα 

3/ Άπλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες 15 μέρες το Πάσχα 

Βεβαίως για αυτή τη σεζόν οι Βουλευτές μας ανακηρύσσονται ΝΙΚΗΤΕΣ στον αγώνα για το ποιοι επαγγελματίες «κάνουν τις περισσότερες διακοπές» στην ΚΥΠΡΟ, διότι οι Βουλευτές για φέτος λόγω των Προεδρικών Εκλογών, θα κλειδώσουν την Βουλή μέσα Δεκεμβρίου ’22 και θα επιστρέψουν αρχές Μαρτίου ’23. 

Οπόταν ΝΙΚΗΤΕΣ σε αυτή την δύσκολη και επίπονη μάχη της ‘Άπλας’ ανακηρύσσονται οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ. 

Ωστόσο το ‘μίσος’ των Βουλευτών προς τους Εκπαιδευτικούς προέρχεται διότι όσες χρονιές δεν υπάρχουν εκλογές (και άρα δεν κλείνει η Βουλή), οι Εκπαιδευτικοί κόβουν το νήμα της μάχης της ‘άπλας’ με κάποιες μέρες περισσότερες απ’ ότι οι Νομοθέτες μας…   

 

Ο Υπουργός με την κόκα…

d

Στην εποχή των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ακούς και διαβάζεις κάμποσες αρλούμπες. 

Ο κάθε ένας ό,τι θέλει γράφει. Το τραγικό είναι ότι κάποιοι τα πιστεύουν κιόλας

Όπως για παράδειγμα τις προάλλες, γράφτηκε πως Υπουργός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο λόγω overdose από κοκαΐνη. 

Και άρχισαν όλοι να ψάχνουν τον «Υπουργό με κόκα». 

Ο ΕΦΕΤΗΣ σας ενημερώνει πως Υπουργό με κόκα ΔΕΝ θα εντοπίσετε.

Το μόνο που ίσως να εντοπίσετε είναι κανέναν Υπουργό με κόκα κόλα. 

 

Ο ΣΙΖΟ με Νίκο, οι Αντι-Σιζό «Κατά Συνείδηση»

d

Πήγε ο ΣΙΖΟ και η ΕΔΕΚ στον ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, αλλιώς ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και πήγε η αντί-Σιζό ‘φατρία’ κατά συνείδηση. 

Καλά ρε παιθκιά, δαμέ ως μια ομάδα που θέλετε να φάτε τον ΣΙΖΟ δεν συμφωνήσατε για τον υποψήφιο στις Προεδρικές και περιμένετε πως θα συμφωνήσετε στα εσωκομματικά σας;

>>> ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ OFFSITE NEWS: Γιατί στηρίξαμε τον Νίκο <<< 

Ακόμη και να φύγει ο ΣΙΖΟ, ‘που δεν, αυτοί θα σκοτωθούν μεταξύ τους για το ποιος θα αναλάβει’ έλεγε στον ΕΦΕΤΗ πρώην ΕΔΕΚίτης, ο οποίος εδώ και χρόνια ανήκει στον ΔΗΣΥ αλλά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην ΕΔΕΚ.  

 

ΑΚΕΛ: Το ψήφισμα του ΕΛΑΜ ήταν τέλειο (βίντεο)

d

Στην τελευταία Συνεδρία της Ολομέλειας (14/7) το Σώμα κλήθηκε να ψηφίσει και τρία ψηφίσματα. 

Το πρώτο ήταν των Οικολόγων και ήταν ψήφισμα εναντίον της Τουρκίας για τα δικαιώματα των Κούρδων.

Το δεύτερο, ήταν του ΔΗΚΟ και επρόκειτο για ψήφισμα καταδίκης για την αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας. 

Το τρίτο ήταν του ΕΛΑΜ και ήταν ψήφισμα καταδίκης της Τουρκίας και εμπάργκο όπλων προς Άγκυρα από ΕΕ.  

Το ΑΚΕΛ υπερψήφισε και τα τρία (Ω ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΑΜ) και μάλιστα ενώ στα ψηφίσματα των Οικολόγων και του ΔΗΚΟ, το κόμμα της Αριστεράς υπέβαλε τροπολογίες, για το ψήφισμα του ΕΛΑΜ, δεν υπέβαλε καμία τροπολογία και το υπερψήφισε. ΑΘΩΡΗΤΑ όπως λέμε. 

Βρε, βρε πώς αλλάζουν οι καιροί… 

Δείτε και τη σχετική επισήμανση του ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: 

 

Νίκος: Οι 3 διαφωνίες μου με τον Αβέρωφ

d

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρέθηκε καλεσμένος στο ΡΙΚ την Πέμπτη 14/7/22 για μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη. 

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν έχει πολιτικές διαφορές με τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, και αμέσως απάντησε: 

«Με ρωτήσατε αν έχουμε ενδεχόμενες διαφωνίες με τον κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου. Ναι υπάρχουν. Μια βασική διαφωνία είναι αυτό που συζητούσαμε προηγουμένως, το Γενικό Σύστημα Υγείας. Υπάρχει διαφορετική προσέγγιση. Και ήμουν παρών στην Κυβέρνηση στις συζητήσεις που γίνονταν. Υπάρχει διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά το ΓΕΣΥ. Υπάρχει κάποια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά πώς επιτυγχάνουμε τον στόχο στο Κυπριακό, υπάρχει διαφωνία όσον αφορά το ΝΑΤΟ, τη θέση για το ΝΑΤΟ. Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις». 

Δηλαδή ο ΝΙΚΟΣ διαφωνεί βασικά με τον ΑΒΕΡΩΦ σε 3 πράματα: Στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΓΕΣΥ και ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

Αυτό είναι θεμιτό και καλό. 

Αλλά Ο ΕΦΕΤΗΣ πρόσεξε πως όσες φορές και αν ρωτήθηκε ο ΝΙΚΟΣ στην ίδια εκπομπή να πει τις διαφωνίες του με το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ απέφυγε να απαντήσει λέγοντας αοριστολογίες και ότι ‘κοιτάζει αυτό που τους ενώνει’ (χωρίς πάλι να μας πει τι τους ενώνει συγκεκριμένα πράματα). 

Καλά ρε ΝΙΚΟ, διαφωνείς με τον Αβέρωφ στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ αλλά συμφωνείς με τον ΝΙΚΟΛΑ και τον ΣΙΖΟ στο Κυπριακό; Και με το ΓΕΣΥ; Αφού ο ΝΙΚΟΛΑΣ είναι της ίδιας προσέγγισης με ΑΒΕΡΩΦ στο ΓΕΣΥ και ο ΣΙΖΟ καμιά δεκαριά χιλιάδες μίλια πιο μαξιμαλιστής από τους άλλους δυο. Άντε στο ΝΑΤΟ να δεχτούμε ότι συμφωνάτε μεταξύ σας με ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.

Αλλά αυτές οι 3 διαφωνίες αποτέλεσαν λόγω να υποβάλεις υποψηφιότητα εκτός ΔΗΣΥ και την ίδια ώρα συνεργάζεσαι με πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες πάλι διαφωνείς σε αυτά που λες πως διαφωνείς με Αβέρωφ;

Σαν να και δεν κάνει νόημα. 

Εν πειράζει όμως. Εκλογές έχουμε, ο καθένας δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα και να λέει τις θέσεις του. 

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ εντοπίζεται σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ως το ΦΑΒΟΡΙ των επερχόμενων προεδρικών εκλογών…  

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Ciaoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Home