Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ηλιάδης: Οι πολιτογραφήσεις, «η κορυφή του παγόβουνου διαφθοράς»

Offsite Team
- 25.08.2022

Ηλιάδης: Οι πολιτογραφήσεις, «η κορυφή του παγόβουνου διαφθοράς»

Ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια, δυσφορία και αγανάκτηση για τις εξελίξεις στο θέμα των πολιτογραφήσεων

Το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων αποτελεί "την κορυφή του παγόβουνου της διαφθοράς", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Μάριος Ηλιάδης, προσθέτοντας ότι "είναι το κορυφαίο αμάρτημα της σημερινής διακυβέρνησης, ανάμεσα σε σωρεία άλλων σκανδάλων ολκής που διαδέχεται το ένα το άλλο εδώ και εννιάμισι σχεδόν χρόνια".

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια, δυσφορία και αγανάκτηση για τις εξελίξεις στο θέμα των πολιτογραφήσεων. "Μόνο αγανάκτηση και απογοήτευση μπορεί να διακατέχει τους έντιμους πολίτες για όσα κακουργηματικά ενημερωνόμαστε καθημερινά", ανέφερε, ενώ αναρωτήθηκε για "τι εμποδίζει τον Γενικό Εισαγγελέα για να κινηθεί αυτεπάγγελτα και να διατάξει άμεση έρευνα για όσα λυπηρά και ντροπιαστικά αναφέρονται στη σχετική έκθεση του Γενικού Ελεγκτή". Όπως σημείωσε, ο Γενικός Εισαγγελέας είναι ανεξάρτητος θεσμός και οφείλει να πράξει ακέραιο το καθήκον του.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος καταλήγει ότι στην εξουσία πρέπει ν’ ανέλθει μία ηγεσία "που θα είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον λαό και όχι παράδειγμα προς αποφυγή. Ο τόπος μας έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε, μία δοκιμασμένα έντιμη και αποδεδειγμένα αξιόπιστη ηγεσία, η οποία θα στείλει ηχηρό μήνυμα αλλαγής τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home