Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο Προεδρικό η Μέτσολα - Συνάντηση με τον ΠτΔ (Φωτογραφίες)

Offsite Team
- 09.09.2022

Στο Προεδρικό η Μέτσολα - Συνάντηση με τον ΠτΔ (Φωτογραφίες)

Kατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'. 

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφθασε το πρωί της Παρασκευής η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Εν συνεχεία, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'. 

1

1

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η Ρομπέρτα Μέτσολα κατευθύνθηκαν ακολούθως στο εσωτερικό του Προεδρικού, όπου θα έχουν κατ' ιδίαν συζήτηση και θα συμμετάσχουν σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δυο πλευρών. Στις 1030, ο Πρόεδρος και η κ. Μέτσολα θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

1

 

Στις 11:00, η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου. Στη συνέχεια οι κυρίως Δημητρίου και  Μέτσολα θα προβούν σε δηλώσεις.

Η κα. Μέτσολα θα προσφωνήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 11:45 στην παρουσία του Προέδρου Αναστασιάδη.

1

Στις 12:20, θα έχει συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρντ και θα ακολουθήσει στις 13:15 γεύμα εργασίας που θα παραθέσει προς τιμήν της η Πρόεδρος της Βουλής.

Η κ. Μέτσολα θα έχει στις 16:00 συνάντηση με το Δήμαρχο Αμμοχώστου και τους δημοτικούς συμβούλους της κατεχόμενης πόλης στη Δερύνεια, ενώ στις 18:00 μαζί με την κα. Δημητρίου, θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνουν οργανισμοί νεολαίας και φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.

ΚΥΠΕ

Home