Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Snipers: Λύση σε 5 καυτά ζητήματα πρέπει να φέρει ο Νίκος σε ένα μήνα 

Offsite Team
- 21.03.2023

Snipers: Λύση σε 5 καυτά ζητήματα πρέπει να φέρει ο Νίκος σε ένα μήνα 

Το ένταλμα σύλληψης Πούτιν, οι εξελίξεις με Τραμπ και η τραπεζική κρίση

Τις πολιτικές εξελίξεις σε Κύπρο και Εξωτερικό σχολίασαν και συζήτησαν στην εκπομπή Snipers, o Διευθυντής Ειδήσεων της Digital Tree, Παναγιώτης Τσαγγάρης και ο Δημοσιογράφος Ανδρέας Παράσχος. 

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στα 5 καυτά ζητήματα που πρέπει να φέρει άμεσες λύσεις ο Νίκος Χριστοδουλίδης και συγκεκριμένα έγινε αναφορά στα θέματα των εκποιήσεων, των επιτοκίων, των κόκκινων δανείων, τις τιμές των καυσίμων αλλά και το μεταναστευτικό και τι θα γίνει με την δημιουργία υφυπουργείου Μετανάστευσης (δείτε στο 23:00 στο πιο κάτω βίντεο).

Παράλληλα συζήτηση έγινε και για το ένταλμα σύλληψης του Πούτιν από το Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου (03:30 στο πιο κάτω βίντεο) ενώ παρουσιάστηκε χάρτης με τις χώρες οι οποίες σήμερα αναγνωρίζουν το Διεθνές Δικαστήριο.

Όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία, Ινδία και Τουρκία δεν αναγνωρίζουν το Διεθνές Δικαστήριο με τις μόνες χώρες που ουσιαστικά το αναγνωρίζουν να είναι οι χώρες της ΕΕ, ο Καναδάς, οι χώρες της Λατινικής Αμερικής και η Αυστραλία. Μάλιστα όπως σημείωσε ο Παναγιώτης Τσαγγάρης το ένταλμα αυτό έχει το ίδιο αντίκρισμα με τις καταδίκες που κάνουν οι Ελληνοκύπριοι νυχθημερόν κατά της Τουρκίας. 

Στην εκπομπή έγινε και σημειολογία της επίσκεψης του Κινέζου Προέδρου στην Ρωσία δύο μόλις μέρες μετά καθώς φαίνεται να δημιουργείται ένας άξονας που δεν έχουμε δει προηγουμένως.

Τέλος στην εκπομπή έγινε συζήτηση για τις ενδοκομματικές εκλογές στον ΔΗΣΥ με τη  αναφορά μάλιστα ότι η ανανέωση του κόμματος γίνεται με στυλ γιάφκας και όχι δημοκρατικού κόμματος (δείτε στο 33:50 στο πιο κάτω βίντεο). 

Δείτε πιο κάτω την εκπομπή σε περίπτωση προβλήμας πατήστε στον σύνδεσμο :

Home