Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θα είναι και ο Κωστρίκης στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ;

Offsite Team
- 04.03.2024

Θα είναι και ο Κωστρίκης στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 03/03/2024)

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινώσει ο ΝΙΚΟΛΑΣ το ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του ΔΗΚΟ

Ήδη ακούστηκαν κάποια ονόματα που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο όπως ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ. Ακόμη λέγεται πως ‘κλείδωσε’ και η ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ενώ αναμένεται απάντηση από τον ακαδημαϊκό ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΝΤΑ

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΗΚΟ: Με συνταγή 2019 πάει να κλείσει το Ευρωψηφοδέλτιο ο Νικόλας <<<

Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει πως ο έκτος υποψήφιους ίσως να είναι ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΩΣΤΡΙΚΗΣ, ο γνωστός σε όλους μας –λόγω ΚΟΡΩΝΟΥ- καθηγητής των Βιολογικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πάντως ο στόχος του ΝΙΚΟΛΑ είναι να διατηρήσει το ΔΗΚΟ την ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ σε ΔΥΝΑΜΗ και επί τούτου δουλεύουν στο κόμμα νυχθημερόν. 

Ελπίζει ότι με την ένταξη της ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ θα ‘κόψει’ κάποιους ψήφους προς το ΕΛΑΜ και έτσι θα του ανακόψει την ανοδική του τάση. 

Επίσης οι ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ εντός ΔΗΚΟ λένε πως η διαφορά που καταγράφεται αυτή την στιγμή στις διάφορες μετρήσεις, είναι λόγω συσπείρωσης. Δηλαδή ότι ναι μεν προηγείται το ΕΛΑΜ αλλά με υψηλή συσπείρωση σε αντίθεση με το ΔΗΚΟ, όπου θεωρούν πως αν πετύχουν υψηλή συσπείρωση στις εκλογές τότε θα καταφέρουν να περάσουν το ΕΛΑΜ και να διατηρήσουν την τρίτη θέση.

0
Home