Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αιμοδοσία από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Offsite Team -
08.12.2022 - 13:08

Αιμοδοσία από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

«Γιαγιά μου Σ ’ευχαριστώ»

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, διοργάνωσε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου αιμοδοσία, κάνοντας πράξη για άλλη μία φορά την υπόσχεσή της για προσφορά στην κοινωνία. 

Η αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας «Γιαγιά μου Σ’ ευχαριστώ» και έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, έγινε εις μνήμη της Γιαγιάς Κακουλούς, με αφορμή τη συμπλήρωση 38 χρόνων από τον θάνατό της. Πάνω στις αξίες της γιαγιάς Κακουλούς στηρίχθηκε η εταιρεία, προκειμένου να εξελιχθεί, προσφέροντας παράλληλα στην κοινωνία.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων, η αιμοδοσία έγινε από εξειδικευμένο προσωπικό, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας.

Οι μέρες των γιορτών αποτελούν για όλους μας ευκαιρία να προσφέρουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και να ενισχύσουμε το πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσω της αιμοδοσίας, δίδεται σε κάποιους ανθρώπους το καλύτερο δώρο· αυτό το της ζωής. Δίνοντας αίμα, σώζουμε ζωές.

Home