Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Altamira: Ελκυστικές προτάσεις σε Στρόβολο, Λατσιά και Γέρι

Offsite Team -
05.08.2022 - 08:51

Altamira: Ελκυστικές προτάσεις σε Στρόβολο, Λατσιά και Γέρι

Μεγάλα οικόπεδα στις καλύτερες οικιστικές περιοχές της Λευκωσίας διαθέτει η Altamira

Σε μία περίοδο που στη Λευκωσία καταγράφεται ραγδαία οικιστική ανάπτυξη, με τη ζήτηση για αγορά ακινήτων να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, η Altamira Real Estate παρουσιάζει οκτώ οικόπεδα σε περιοχές ιδιαίτερα ελκυστικές, όπως ο Στρόβολος, τα Λατσιά και το Γέρι.

Τα οικιστικά οικόπεδα, που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, πωλούνται σε ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από €116.000 και θεωρούνται μοναδικά στο είδος τους αφού βρίσκονται σε περιοχές όπου η προσφορά για αγορά τέτοιου είδους ακινήτων είναι περιορισμένη, σε αντιδιαστολή με την υψηλή ζήτηση.

Οι συγκεκριμένες οικιστικές προτάσεις συγκεντρώνουν πληθώρα πλεονεκτημάτων, καθώς, μεταξύ άλλων, είναι διαθέσιμες για άμεση ανάπτυξη, βρίσκονται κοντά σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο. Παράλληλα, το μεγάλο εμβαδόν των ακινήτων, επιτρέπει στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες να τα αξιοποιήσουν ποικιλοτρόπως, κατασκευάζοντας πέραν της κατοικίας, άνετους εξωτερικούς χώρους με όμορφους κήπους, πισίνα και ψησταριά. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

1

Μοναδικές ευκαιρίες σε προνομιακές περιοχές

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο οικιστικά οικόπεδα στον Στρόβολο και συγκεκριμένα στην περιζήτητη περιοχή ΓΣΠ, κοντά στο εμπορικό κέντρο “The Mall of Cyprus”. Τα οικόπεδα διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €207.000 και €216.000 αντίστοιχα, ενώ έχουν εμβαδόν 576 τ.μ. και 618 τ.μ..

Στην ενδεικτική τιμή των €135.000 εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο στον Δήμο Λατσιών, κοντά στη συμβολή των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Γιάννου Κρανιδιώτη. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 522 τ.μ., εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 18 μέτρα και ξεχωρίζει για την εγγύτητά του με το κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και τον αυτοκινητόδρομο.

Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση από το Α’ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών, ξεχωρίσαμε οικόπεδο, έκτασης 903 τ.μ., που πωλείται στην τιμή των €210.000. Έχει πρόσωπο περί τα 23 μέτρα, βρίσκεται σε αδιέξοδο δρόμο και εφάπτεται πεζόδρομου και χώρου πρασίνου, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία.

2

Κοντά στο “Bank of Cyprus Training Center” (πρώην Λαϊκή Sporting Club) στα Λατσιά, ξεχωρίσαμε δύο οικιστικά οικόπεδα στην τιμή των €150.000 έκαστον. Έχουν εμβαδόν 564 τ.μ. και 592 τ.μ. και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.

Στο Γέρι, σε κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, εντοπίζονται δύο οικιστικά οικόπεδα, έκτασης 620 τ.μ. και 613 τ.μ., στην τιμή των €116.000 και €140.000 αντίστοιχα. Το ένα ακίνητο εφάπτεται δύο δημόσιων δρόμων και διαθέτει συνολικό πρόσωπο γύρω στα 50 μέτρα. Όσον αφορά το δεύτερο ακίνητο, είναι γωνιακό, έχει πρόσωπο 45 μέτρα και εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα5 με συντελεστή δόμησης 100%, γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφης οικοδομής.

3

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Home