Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Cyfield: Στην καρδιά της Λευκωσίας κτίζει το Artemis Residence

Offsite Team -
16.05.2022

Cyfield: Στην καρδιά της Λευκωσίας κτίζει το Artemis Residence

  • Μοναδική πολυκατοικία με διαμερίσματα των 3 υπνοδωματίων
  • Ιδανική επένδυση για οικογένειες

Στην καρδιά της Λευκωσίας, στους Άγιους Ομολογητές, η Cyfield κατασκευάζει μια μοναδική πολυκατοικία για οικογένειες.

Πρόκειται για την πολυκατοικία Artemis Residence, η οποία βρίσκεται στην οδό Επαμεινώνδα στους Άγιους Ομολογητές και περιλαμβάνει 6 ορόφους με 12 μεγάλα διαμερίσματα των 3 υπνοδωματίων.

Το νέο έργο της Cyfield έχει πολλά πλεονεκτήματα, αφού πέραν της σύγχρονης αρχιτεκτονικής του, βρίσκεται δίπλα σε σχολεία, υπηρεσίες, καταστήματα, γραφειακά συγκροτήματα και είναι μερικά μόνο λεπτά από το εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, με εύκολη πρόσβαση σ’ όλα τα σημεία της πρωτεύουσας.

1

Τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, μεγάλες βεράντες, χώρους στάθμευσης, αποθήκες και ωραία θέα. Η μοντέρνα γραμμή του κτιρίου και η άριστη διαρρύθμιση των διαμερισμάτων, καθιστά τη νέα οικιστική πρόταση της Cyfield ιδανική για οικογένειες που επιδιώκουν ένα αναβαθμισμένο επίπεδο διαβίωσης μέσα στην πρωτεύουσα.

2

Στις τεχνικές προδιαγραφές του κτιρίου περιλαμβάνονται πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Α’, ηλιακός θερμοσίφωνας και ανεξάρτητη κεντρική υποδαπέδια θέρμανση για κάθε διαμέρισμα, ηχητική και θερμική μόνωση, φωτισμός LED, τεχνογρανίτες στην κουζίνα, εξώπορτα με κλειδαριά ασφαλείας, πρόνοια για κλιματιστικά, θυροκάμερες, φωτοβολταικά πάνελς στην οροφή του κτιρίου για εξοικονόμηση ενέργειας των κοινόχρηστων χώρων.

Με βάση όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το νέο έργο της Cyfield αποτελεί μια σίγουρη επένδυση με διαχρονική αξία.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: [email protected]

Web: https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/apartments/artemis/

Home