Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δυναμικό ξεκίνημα στην αγορά για τo Jeep® Avenger

Offsite Team -
08.12.2022 - 11:38

Δυναμικό ξεκίνημα στην αγορά για τo Jeep® Avenger

Ιδιαίτερα θετική είναι η υποδοχή που επιφύλασσε το κοινό για το νέο Jeep® Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της θρυλικής Αμερικανικής μάρκας. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, περισσότερες από 10.000 προ-παραγγελίες του μοντέλου πραγματοποιήθηκαν, με τους αγοραστές να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης  στο μοντέλο, το οποίο φιλοδοξεί μέσα στα επόμενα χρόνια να αποτελεί την πλέον δημοφιλή πρόταση της Jeep στην Ευρώπη.  Ένα μοντέλο που αναμένεται στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters τον ερχόμενο Μάϊο.

Το Jeep Avenger αποτελεί σημείο κλειδί για την επίτευξη του στόχου της Jeep έως το 2030 οι πωλήσεις της στην Ευρώπη να αποτελούνται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μετά τις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Βελγίου, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ενεργοποιηθούν οι παραγγελίες και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης.

1

Δυναμικό, με νεανικό χαρακτήρα, τεχνολογία αιχμής και 100% ηλεκτρικό, το Jeep Avenger διατηρεί στο ακέραιο το αυθεντικό DNA της μάρκας. Εφοδιασμένο με ένα νέο σύνολο μπαταριών-ηλεκτροκινητήρα, το Avenger προσφέρει αυτονομία 400χλμ. σε μικτές συνθήκες και 550χλμ. σε κίνηση σε αστικό περιβάλλον. Παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις, προσφέρει άπλετους χώρους για τέσσερις επιβάτες, καθώς και χώρο αποσκευών 380 λίτρων. Την ίδια στιγμή τιμώντας την ιστορία της μάρκας, αλλά και την αγάπη της για την περιπέτεια, το Avenger προσφέρει κορυφαίες για την κατηγορία γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, μεγάλη απόσταση από το έδαφος, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain® και Hill Descent στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

Η δυναμική του νέου μοντέλου επιβεβαιώνεται και από την επιλογή του για την τελική 7αδα, απ’ όπου θα αναδειχθεί το Car Of The Year 2023 στις αρχές του έτους.

Home