Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γενικές Ασφάλειες: Οδήγηση στην Ελλάδα; Τι πρέπει να ξέρετε!

Offsite Team -
04.08.2022 - 16:37

Γενικές Ασφάλειες: Οδήγηση στην Ελλάδα; Τι πρέπει να ξέρετε!

«Το να έχεις ασφαλείς διακοπές, έχει αξία»

Η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός των Κυπρίων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αρκετοί μεταφέρουν μαζί τους το όχημά τους με το πλοίο της γραμμής που εγκαινιάστηκε πρόσφατα κι άλλοι ενοικιάζουν όχημα για τις εξορμήσεις τους.

Οι Γενικές Ασφάλειες, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς τους και με τη νέα εκστρατεία τους «Το να έχεις ασφαλείς διακοπές, έχει αξία», παρέχουν στους Κύπριους οδηγούς που θα μεταβούν στην Ελλάδα σημαντικές πληροφορίες για την οδική ασφάλεια.

Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες συμβουλές περιλαμβάνονται γενικές πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, όπως αναφορές για τα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας που διαφέρουν από αυτά της Κύπρου και τη χρήση του αλκοόλ. Επίσης, επεξηγούνται σήματα τροχαίας που είναι διαφορετικά από αυτά που συναντάμε στο οδικό δίκτυο της Κύπρου.

Ο Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών, Κώστας Κώστα, ευχόμενος σε όλους όμορφες διακοπές με υγεία και ασφάλεια, αναφέρει πως «η οδική ασφάλεια κάθε οδηγού, όπου και αν βρίσκεται, αποτελεί σημαντικό πυλώνα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας των Γενικών Ασφαλειών.

Η εκστρατεία πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας Κύπρου, της  Αστυνομίας Κύπρου και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» της Ελλάδας.

Home