Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η EKO Κύπρου παρέδωσε το τέταρτο Ford Puma στον μεγάλο τυχερό

Offsite Team -
16.05.2022 - 15:38

Η EKO Κύπρου παρέδωσε το τέταρτο Ford Puma στον μεγάλο τυχερό

O χρήστης του ΕΚΟ Smile App κέρδισε ένα Ford Puma, συνολικής αξίας €24,500

Το τέταρτο και τελευταίο αυτοκίνητο Ford Puma, συνολικής αξίας €24,500, παρέδωσε η ΕΚΟ Κύπρου στον Νικόλα Κανάρη, μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού με τίτλο «Στην EKO καραδοκεί ένα Puma… ένα Ford Puma», κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, την Τετάρτη 11 Μαΐου, στο πρατήριο EKO στην οδό Τσερίου στην Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης του δώρου, ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ΕΚΟ Κύπρου κ. Ανδρέας Στρατής συνεχάρη τον υπερτυχερό και ευχαρίστησε θερμά όλους τους χρήστες του EKO Smile App που χρησιμοποιούν πιστά την εφαρμογή, κατατάσσοντάς τη μεταξύ των δημοφιλέστερων στην Κύπρο.

2

Η κλήρωση είχε διεξαχθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 04/05/2022, στο πρατήριο της EKO στην οδό 1η Απρίλιου στο Παραλίμνι, όπου ο Δήμαρχος της πόλης κ. Θεόδωρος Πυρίλλης ανέδειξε τον τυχερό νικητή, ενώ για τη διασφάλιση της διαφάνειας στην όλη διαδικασία συμμετείχε ανεξάρτητος νομικός σύμβουλος από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου. Και στις δυο εκδηλώσεις, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Με όλα τα αυτοκίνητα Ford Puma να έχουν πλέον παραδοθεί στους νέους τους κατόχους, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ακόμα ένας διαγωνισμός της EKO και του EKO Smile App.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αναδεικνύει εμπράκτως ότι η ΕΚΟ συνεχίζει να επιβραβεύει το κοινό της, δίνοντάς του την ευκαιρία να διεκδικεί δώρα μεγάλης αξίας, εύκολα και απλά, μέσω της πολυβραβευμένης εφαρμογής Smile App. Παράλληλα, οι πολυάριθμοι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά τις νέες υπηρεσίες που τους παρέχονται μέσα από καινοτόμες ψηφιακές λειτουργίες στο κινητό τους, όπως η ανέπαφη ενεργοποίηση αντλίας του πρατηρίου EKO με το πάτημα ενός κουμπιού, η αναζήτηση πλησιέστερου πρατηρίου και πολλά άλλα. Επίσης, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις, αλλά και προνομιακές τιμές σε επώνυμα προϊόντα της προτίμησής τους.  

Κατέβασε τώρα στο κινητό σου τηλέφωνο το καινοτόμο “ΕΚΟ Smile App”, καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν και νέοι διαγωνισμοί που θα μοιράσουν πολλά πλούσια δώρα και ακόμη περισσότερα χαμόγελα!

Ελληνική Τράπεζα: Ενισχύεται η «Συμμαχία Ζωής» με το Καραϊσκάκειο

Offsite Team -
28.06.2022 - 14:38

Ελληνική Τράπεζα: Ενισχύεται η «Συμμαχία Ζωής» με το Καραϊσκάκειο

Εδώ και έναν χρόνο, μία σπουδαία «Συμμαχία Ζωής» συνεχίζεται ανάμεσα στην Ελληνική Τράπεζα και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, που συνεργάζονται με στόχο έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία. Σε μία εκδήλωση – γιορτή, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου στο Garden Day & Night στη Λευκωσία με σύνθημα «Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει», η Ελληνική Τράπεζα και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ανανέωσαν τη συνεργασία τους, η οποία περιλαμβάνει τη χορηγία της ετήσιας τελετής βράβευσης Δοτών, τη χορηγία του «Μήνα Λευχαιμίας» κάθε Σεπτέμβριο, τη διοργάνωση δειγματοληψίας από το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας για την ενίσχυση του Κυπριακού Αρχείου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και τη δημιουργία Σταθμών Εγγραφής Νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ώστε η εγγραφή να γίνει ακόμα πιο εύκολη και προσβάσιμη. Παράλληλα, η Ελληνική Τράπεζα προέβη σε μία σημαντική ανακοίνωση για τη δωρεά ενός σύγχρονου μοριακού αναλυτή CFX Opus System από την Bio-Rad στο ερευνητικό Κέντρο Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, που χρησιμοποιείται για την εργαστηριακή παρακολούθηση της ανταπόκρισης παιδιών με λευχαιμία στη θεραπεία και μπορεί να συνεισφέρει καθοριστικά στην έγκαιρη προσαρμογή της θεραπείας τους.

Κατά την έναρξη της βραδιάς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας Δρ. Ευριπίδης Πολυκάρπου ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Σχετικά με τη νέα προσφορά της Ελληνικής Τράπεζας στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στο πλαίσιο μίας συνεργασίας που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «όχι μόνο συνεχίζεται αλλά ενισχύεται κιόλας» και απευθυνόμενος προς τα μέλη του ιδρύματος, είπε: «Η προσφορά είναι μέρος της κουλτούρας μας και είναι τιμή μας να είμαστε σύμμαχοί σας σε αυτήν τη δύσκολη μάχη που δίνετε καθημερινά.»

1

Στην συνέχεια, ο CEO της Ελληνικής Τράπεζας Oliver Gatzke τόνισε τη σημασία του έργου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στη ζωή όλων μας, δηλώνοντας: «Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πιστεύω ότι αξίζει να δώσουμε έμφαση στο πώς η πανδημία μας έκανε να σκεφτούμε τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς εν μέσω δύσκολων εποχών, για όποιον σκοπό και όπου αυτή είναι απαραίτητη». Επιπλέον, ο κ. Gatzke διευκρίνισε για τον ρόλο της Ελληνικής Τράπεζας στο έργο του ιδρύματος ότι αυτός δεν περιορίζεται μόνο στο καθαυτό κομμάτι της προσφοράς, αλλά και με το ότι όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν συνειδητά ως πρεσβευτές του μηνύματος «Δώσε μια στιγμή, σώσε μια ζωή», παρακινώντας τον κόσμο να γίνει Δότης Μυελού των Οστών.  

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Πόπη Κανάρη εξέφρασε αρχικά την ευγνωμοσύνη της απέναντι στην Ελληνική Τράπεζα για τον πολυδιάστατο ρόλο κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύει, που ανταποκρίνεται σε στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν γενικότερα, όπως «η  ποιότητα  υπηρεσιών, η  εκτίμηση  προς τον πελάτη η  συνέπεια και  η  προσφορά  στην κοινωνία». Αναφορικά με τα 25 χρόνια συνεχούς προσφοράς του ιδρύματος, δήλωσε: «Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα αποδεικνύει ότι το  ανθρωπιστικό  και  επιστημονικό  εκτόπισμα  της Κύπρου είναι πολύ μεγαλύτερο από το μέγεθός της και αυτό γιατί το Αρχείο Εθελοντών Δοτών παραμένει το πρώτο παγκοσμίως σε αναλογία πληθυσμού, έχοντας δώσει μοσχεύματα σε πάνω από 650 ασθενείς με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες σε 34 χώρες, ασχέτως θρησκείας, φυλής και κοινωνικής τάξης, χτίζοντας έτσι ανθρωπιστικές γέφυρες και θέτοντας τη μικρή  μας πατρίδα ως παράδειγμα προς μίμηση».

Στο τέλος της εκδήλωσης και προτού ακολουθήσει cocktail party, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σύντομο βίντεο με όλες τις από κοινού δράσεις της Ελληνικής Τράπεζας και του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα ότι «Δίνοντας μια στιγμή μπορούμε να σώσουμε μια ζωή».

Home