Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Ηλεκτρική» συνεργασία Renault και  Roland-Garros

Offsite Team -
16.05.2022 - 15:24

«Ηλεκτρική» συνεργασία Renault και  Roland-Garros

Ως μέρος της νέας στρατηγικής της μάρκας της, η Renault αποφάσισε να ευθυγραμμίσει τις παγκόσμιες συνεργασίες μάρκετινγκ και να επικεντρώσει τις δεσμεύσεις της σε μερικούς βασικούς πυλώνες που μπορούν να προσφέρουν αξία. Η Renault θα επικεντρωθεί πλέον στον αθλητισμό, με δύο κύριες συνεργασίες – το ράγκμπι, ως βασικός συνεργάτης της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι, και τώρα το τένις, σε συνεργασία με το διάσημο τουρνουά Roland-Garros.

Ξεκινώντας με το φετινό τουρνουά 2022, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου, και για πέντε χρόνια, η Renault γίνεται Premium Partner του Roland-Garros,. Η Renault ήδη επιταχύνει τον μετασχηματισμό της με στόχο να γίνει μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη έως το 2030. Αυτή η δέσμευση για βιώσιμη κινητικότητα αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στον ηλεκτρικό στόλο των 100 νέων ηλεκτρικών Renault Megane E-Tech που η Renault διέθεσε στο French Open, ως μέρος του συνολικού στόλου των 160 οχημάτων.

1

Παράλληλα με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας συνεργασίας, η Renault λανσάρει το «GIVE ME 5», το νέο έργο κοινωνικής ευθύνης της μάρκας αφιερωμένο στις νέες γενιές. Ως πρώτο βήμα, η Renault θέλει να προωθήσει την πρακτική του τένις στις πόλεις ανακαινίζοντας παιδικές χαρές σε προαστιακές περιοχές με τη βοήθεια ντόπιων καλλιτεχνών με δυο γήπεδα να αναμένεται να ανοίξουν στη Γαλλία μέχρι το τέλος του έτους. Για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση του έργου «GIVE ME 5», κατά τη διάρκεια του τουρνουά Roland-Garros η Renault θα θέσει σε εφαρμογή το «Let Challenge». Κάθε φορά που μια η μπάλα χτυπά το φιλέ σε σερβίς, κάτι που συμβαίνει κατά μέσο όρο περισσότερες από 2.000 φορές κατά τη διάρκεια του τουρνουά, η Renault θα διαθέσει ένα χρηματικό ποσό σε αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία.

Επιπλέον, η επωνυμία θα προσκαλέσει αρκετές ομάδες παιδιών και εφήβων που προέρχονται από μειονεκτικά περιβάλλοντα στο Roland-Garros, για να ζήσουν μια αποκλειστική εμπειρία και να βοηθήσουν σε μια μέρα του τουρνουά. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, η Renault θα ανοίξει επίσης σε ένα περίπτερο 150τμ εντός του Roland-Garros, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν για την ηλεκτρική γκάμα της μάρκας, με τα Renault Megane E-Tech electric, Renault 5 Prototype και το ολοκαίνουργιο Renault Austral, του οποίου η δημόσια παγκόσμια πρεμιέρα πραγματοποιείται στο Roland-Garros.

Ελληνική Τράπεζα: Ενισχύεται η «Συμμαχία Ζωής» με το Καραϊσκάκειο

Offsite Team -
28.06.2022 - 14:38

Ελληνική Τράπεζα: Ενισχύεται η «Συμμαχία Ζωής» με το Καραϊσκάκειο

Εδώ και έναν χρόνο, μία σπουδαία «Συμμαχία Ζωής» συνεχίζεται ανάμεσα στην Ελληνική Τράπεζα και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, που συνεργάζονται με στόχο έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία. Σε μία εκδήλωση – γιορτή, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου στο Garden Day & Night στη Λευκωσία με σύνθημα «Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει», η Ελληνική Τράπεζα και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ανανέωσαν τη συνεργασία τους, η οποία περιλαμβάνει τη χορηγία της ετήσιας τελετής βράβευσης Δοτών, τη χορηγία του «Μήνα Λευχαιμίας» κάθε Σεπτέμβριο, τη διοργάνωση δειγματοληψίας από το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας για την ενίσχυση του Κυπριακού Αρχείου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και τη δημιουργία Σταθμών Εγγραφής Νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ώστε η εγγραφή να γίνει ακόμα πιο εύκολη και προσβάσιμη. Παράλληλα, η Ελληνική Τράπεζα προέβη σε μία σημαντική ανακοίνωση για τη δωρεά ενός σύγχρονου μοριακού αναλυτή CFX Opus System από την Bio-Rad στο ερευνητικό Κέντρο Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, που χρησιμοποιείται για την εργαστηριακή παρακολούθηση της ανταπόκρισης παιδιών με λευχαιμία στη θεραπεία και μπορεί να συνεισφέρει καθοριστικά στην έγκαιρη προσαρμογή της θεραπείας τους.

Κατά την έναρξη της βραδιάς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας Δρ. Ευριπίδης Πολυκάρπου ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Σχετικά με τη νέα προσφορά της Ελληνικής Τράπεζας στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στο πλαίσιο μίας συνεργασίας που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «όχι μόνο συνεχίζεται αλλά ενισχύεται κιόλας» και απευθυνόμενος προς τα μέλη του ιδρύματος, είπε: «Η προσφορά είναι μέρος της κουλτούρας μας και είναι τιμή μας να είμαστε σύμμαχοί σας σε αυτήν τη δύσκολη μάχη που δίνετε καθημερινά.»

1

Στην συνέχεια, ο CEO της Ελληνικής Τράπεζας Oliver Gatzke τόνισε τη σημασία του έργου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στη ζωή όλων μας, δηλώνοντας: «Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πιστεύω ότι αξίζει να δώσουμε έμφαση στο πώς η πανδημία μας έκανε να σκεφτούμε τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς εν μέσω δύσκολων εποχών, για όποιον σκοπό και όπου αυτή είναι απαραίτητη». Επιπλέον, ο κ. Gatzke διευκρίνισε για τον ρόλο της Ελληνικής Τράπεζας στο έργο του ιδρύματος ότι αυτός δεν περιορίζεται μόνο στο καθαυτό κομμάτι της προσφοράς, αλλά και με το ότι όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν συνειδητά ως πρεσβευτές του μηνύματος «Δώσε μια στιγμή, σώσε μια ζωή», παρακινώντας τον κόσμο να γίνει Δότης Μυελού των Οστών.  

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Πόπη Κανάρη εξέφρασε αρχικά την ευγνωμοσύνη της απέναντι στην Ελληνική Τράπεζα για τον πολυδιάστατο ρόλο κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύει, που ανταποκρίνεται σε στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν γενικότερα, όπως «η  ποιότητα  υπηρεσιών, η  εκτίμηση  προς τον πελάτη η  συνέπεια και  η  προσφορά  στην κοινωνία». Αναφορικά με τα 25 χρόνια συνεχούς προσφοράς του ιδρύματος, δήλωσε: «Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα αποδεικνύει ότι το  ανθρωπιστικό  και  επιστημονικό  εκτόπισμα  της Κύπρου είναι πολύ μεγαλύτερο από το μέγεθός της και αυτό γιατί το Αρχείο Εθελοντών Δοτών παραμένει το πρώτο παγκοσμίως σε αναλογία πληθυσμού, έχοντας δώσει μοσχεύματα σε πάνω από 650 ασθενείς με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες σε 34 χώρες, ασχέτως θρησκείας, φυλής και κοινωνικής τάξης, χτίζοντας έτσι ανθρωπιστικές γέφυρες και θέτοντας τη μικρή  μας πατρίδα ως παράδειγμα προς μίμηση».

Στο τέλος της εκδήλωσης και προτού ακολουθήσει cocktail party, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σύντομο βίντεο με όλες τις από κοινού δράσεις της Ελληνικής Τράπεζας και του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα ότι «Δίνοντας μια στιγμή μπορούμε να σώσουμε μια ζωή».

Home