Μεταχειρισμένο αμάξι; Απέφυγε τις παγίδες με bazaraki car check

Μεταχειρισμένο αμάξι; Απέφυγε τις παγίδες με bazaraki car check

Το bazaraki car check που περνά από… κόσκινο το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σκοπεύεις να αγοράσεις - Γλύτωσε χρόνο, ταλαιπωρία και περιττά έξοδα από τα… κρυμμένα προβλήματα 

 

Αποφάσισες να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Ως εδώ μια χαρά. Προκύπτουν τώρα δύο σημαντικά ζητήματα. Πρώτο: Που θα βρεις το αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να γυρίσεις τη μισή Κύπρο και φυσικά το δεύτερο και βασικό ερώτημα είναι εάν θα είναι καλό μηχανικά. Να μην την… πατήσεις δηλαδή όπως αρκετοί την παθαίνουν αγοράζοντας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στα τυφλά. 

Και το δύο ερωτήματα έχουν μια πολύ απλή και γνωστή απάντηση. Bazaraki.com. Και εξηγούμαστε βλέποντας ξεχωριστά τα δύο ερωτήματα.

Χιλιάδες μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με ένα κλικ

Θέλεις να βρεις ένα καλό αυτοκίνητο αλλά που να τρέχεις τώρα σε μάντρες αυτοκινήτων για να βρεις μια καλή περίπτωση και σε καλή τιμή; 

Κατ’ αρχάς είναι πολύ γνωστό πλέον ότι το Bazaraki διαθέτει χιλιάδες επιλογές για όλα τα γούστα, για όλες τις ανάγκες και για όλες τις τσέπες. Πολύ απλά από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σου σερφάρεις στο Bazaraki.com και βρίσκεις το ιδανικό για σένα αυτοκίνητο. Γιατί να ταλαιπωρείσαι στους δρόμους και να χάνεις άδικα πολύτιμο χρόνο από την στιγμή που έχεις στο κινητό σου μαζεμένα όλα τα μεταχειρισμένα της Κύπρου! Πιο απλά και εύκολα δεν γίνεται!

Πώς θα αποφύγεις την… παγίδα

Και πάμε τώρα στο βασικότερο πρόβλημα. Θα είναι καλό μηχανικά το αυτοκίνητο που θα αγοράσεις ή θα πέσεις στην γνωστή… παγίδα; Είναι οκ τα ηλεκτρικά του ή θα χρειαστεί να πληρώσεις ένα σωρό λεφτά σε λίγους μήνες για τα επισκευάσεις;

Τώρα το Bazaraki σου λύνει τα χέρια και με αυτό το σοβαρό θέμα με τη νέα υπηρεσία  bazaraki car check. Εσύ επιλέγεις το αυτοκίνητο και αφήνεις… όλα τα υπόλοιπα στους ειδικούς του bazaraki car check. 

φ

Έλεγχος όπου εσύ ζητήσεις...

Κατ’ αρχάς έρχονται αυτοί σε όποιο χώρο τους ζητήσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Κύπρου. Άρα δεν χρειάζεται να τρέχεις εσύ να βρεις μηχανικό και να ταλαιπωρείσαι χάνοντας χρόνο. 

Χρησιμοποιούν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πραγματοποιούν ελέγχους σε πάνω από 200 σημεία του αυτοκινήτου. Δεν ρίχνουν δηλαδή μια… ματιά όπως γίνεται συνήθως αλλά ελέγχουν και την… τελευταία βίδα. 

Αφού τελειώσει ο έλεγχος ενημερώνεσαι πλήρως για όλα τα ευρήματα και παίρνεις μια γραπτή, πλήρη και αξιόπιστη αναφορά για το αυτοκίνητο μαζί με φωτογραφίες. Τώρα ξέρεις πολύ καλά τα συν και τα πλην του αυτοκινήτου που θέλεις να αγοράσεις και μπορείς να έχεις το πάνω χέρι στην διαπραγμάτευση με τον πωλητή για μια καλύτερη τιμή. 

Τα συν

  • Κερδίζεις χρόνο και ταλαιπωρία
  • Δεν θα πέσεις στην παγίδα με τα… κρυμμένα προβλήματα ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου
  • Γλυτώνεις έτσι μελλοντικά έξοδα για επισκευές
  • Έχεις λεπτομερή αναφορά για κάθε τι πάνω στο αυτοκίνητο
  • Έχεις πλήρη εικόνα για την κατάσταση του αυτοκινήτου όταν πάς να συζητήσεις για την τιμή
  • Απλές και γρήγορες διαδικασίες

af

Δυνατό χαρτί και για τους πωλητές

Αν πάλι εσύ είσαι ο πωλητής, μπορείς να αξιοποιήσεις το bazaraki car check και την πλήρη αναφορά που θα πάρεις, για να… αποδείξεις την καταλληλότητα του αυτοκινήτου σου και να ζητήσεις την μέγιστη δυνατή τιμή. 

Το bazaraki car check ήρθε για να σου λύσει τα χέρια. Κάνε τώρα αίτηση για λεπτομερή έλεγχο του αυτοκινήτου που θέλεις να αγοράσεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι ειδικοί. 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

 

Home