Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου

Offsite Team -
10.04.2020 - 15:28

Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου

Thumbnail
ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Η ΟΠΑΠ Κύπρου κάνει τη δυναμική της παρέμβαση, στην πάλη που δίνει η χώρα μας για να νικηθεί ο κορωνοϊός. Ενισχύοντας τους έκτακτους σχεδιασμούς της πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, η ΟΠΑΠ Κύπρου αναλαμβάνει αυτή τη φορά τη δημιουργία της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εισφέροντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (1.330,000).

Η δημιουργία της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, η οποία αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις 6  Μαΐου, κρίθηκε αναγκαία, ώστε να συμβάλει άμεσα και αποφασιστικά στην ενίσχυση των δημόσιων νοσηλευτηρίων μας, που ήδη σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Η ουσιαστική στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, όπως και σε όλες τις προηγούμενες παρεμβάσεις της στον τομέα της Υγείας, γίνεται στη βάση της απόλυτης συνεννόησης και συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας. 

«Συναισθανόμενοι  τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος κάνουμε αυτό που υπαγορεύει η διαχρονική ευαισθησία της ΟΠΑΠ Κύπρου στα θέματα κοινωνικής αρωγής» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, Δημήτρης Αλετράρης, ανακοινώνοντας τη σχετική απόφαση. «Η ΟΠΑΠ Κύπρου», προσθέτει ο κύριος Αλετράρης, «ήταν παρούσα σε όλες τις δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου, είναι παρούσα και στις όποιες καθημερινές ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του. Διαβεβαιώνουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Κυβέρνηση αλλά και τον κάθε απλό πολίτη, ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα είναι εδώ, συνεπής σύμμαχος και σε αυτόν τον  αγώνα που δίνει η χώρα μας. Όλοι μαζί θα νικήσουμε!» καταλήγει ο κύριος Αλετράρης.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, όπως και πολλές άλλες εταιρίες στον τόπο μας, έχει αναστείλει τις εργασίες της λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί. Δεν αναστέλλει όμως την κοινωνική δράση της. Πέρα από την καθοριστική παρέμβασή της στη δημιουργία της  νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εξακολουθεί να στηρίζει τα προγράμματα θεσμικών φορέων της Υγείας.  

Home