Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Nissan Cyprus Ltd: Διεθνές Βραβείο Best Brand Practice Award

Offsite Team -
02.06.2023

Nissan Cyprus Ltd: Διεθνές Βραβείο Best Brand Practice Award

Όταν η καινοτομία συναντά την επικοινωνία και την ενημέρωση.

Μια σημαντική διεθνή διάκριση πέτυχε η Nissan Cyprus Ltd, εταιρία του Ομίλου Πηλακούτα. Ειδικότερα στο πρόσφατο Συνέδριο Ανεξάρτητων Αντιπροσώπων της Nissan Europe, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 24/05/2023, στη Nissan Cyprus Ltd απονεμήθηκε το βραβείο Best Brand Practice Award.

1

Η τιμητική αυτή βράβευση αντανακλά στη δέσμευση της εταιρίας για την προώθηση και προβολή του brand της NISSAN στην Κύπρο, αξιοποιώντας στοχευμένες και καινοτόμες ενέργειες επικοινωνίας και συνεχούς ενημέρωσης του κοινού. Αυτές αναπτύσσονται τόσο μέσα από παραδοσιακά κανάλια (π.χ. εκδηλώσεις, διαφημιστικές εκστρατείες κ.λ.π), όσο και με τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

2

Το βραβείο παρέλαβε η κα Στάλω Πηλακούτα, Head of Business Strategy του Ομίλου Πηλακούτα που, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Στη Nissan Cyprus Ltd είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση των αξιών του brand της NISSAN, όπως η αξιοπιστία, η πρωτοπορία και η εξέλιξη. Η διάκριση Best Brand Practice Award, κάνει την ευθύνη μας μεγαλύτερη ώστε να δημιουργούμε με τους πελάτες μας ισχυρούς δεσμούς επικοινωνίας και ενημέρωσης για τον συναρπαστικό αυτοκινητιστικό κόσμο της NISSAN».

Home